Prvi 1798 pregleda 07. prosinca 2021.

Chanelov adventski kalendar izazvao pravu pomutnju

Elise Harmon/Instagram, screenshot/tiktok

Adventski kalendari više nisu rezervirani samo za djecu i u njima se više ne nalaze isključivo čokoladice nego i mnogi luksuzni proizvodi. Tom tvrdnjom se, prilikom izrade svog adventskog kalendara, vodio i luksuzni brand Chanel, no čini se da mu to baš i nije pošlo za rukom

Ove je godine brand Chanel odlučio je odati počast svom kultnom No. 5 parfemu i u prodaju je pustio adventski kalendar u obliku njegove bočice. Cijena ovog adventskog kalendara iznosi 825 dolara što je oko 5400 kuna, no one koji poznaju i vole ovaj brand ta cijena i nije previše iznenadila. No, itekako ih je iznenadio sadržaj ovog kalendara, piše E!Online. Negativno, nažalost. 

Naime, sadržaj ovog adventskog kalendara nikako ne odgovara njegovoj cijeni i luksuzu po kojemu je Chanel poznat, a nakon što je influencerica Elise Harmon na TikToku pokazala što se sve nalazi u njemu, društvenim mrežama širi se lavina ogorčenosti prema Chanelu. 

Prema Chanelovom opisu, kalendar se sastoji od 27 kutijica u kojima se nalaze parfemi ili šminka u punoj veličini te mala iznenađenja koja nose oznaku sretnog broja Gabrielle Chanel. No, Elise (i kasnije ostatak TikToka) s ovim opisom se ne bi složili. 

Nakon što je vanjskom izgledu ovog kalendara dala 10/10, Elise se 'bacila' na otvaranje prozorčića. Prvo je odlučila otvoriti onaj pod brojem devet. "Ok, ovo mora biti šala", rekla je Elise dok je iz prozorčića vadila naljepnice s logom branda. Prozorčić pod brojem sedam ipak nije bio takvo razočarenje jer se u njemu nalazila krema za ruke. 

@eliseharmon

Worth the hype? Probably not but it is pretty

♬ It's Beginning to Look a Lot like Christmas - Michael Bublé

U sljedećih nekoliko videa, Elise je nastavila otvarati prozorčiće i postajala sve više razočarana jer su se u njima nalazili predmeti kao što su mala platnena vrećica koja je bila prazna, magnet, narukvice od konca s plastičnim detaljima, blokić za pisanje, mini verzija losiona za tijelo i mnogo drugih, prilično beskorisnih, predmeta. 

Naravno, svi koji su vidjeli Elisein video, ostali su prilično šokirani. "Ali... Ovo su samo dodatni predmeti koje dobiješ uz svaku regularnu narudžbu", "Čini se da je Chanel čistio skladište pa odlučio napraviti adventski kalendar", "Nemam riječi...", samo su neki od komentara na ovu temu. 

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?