Prvi 10854 pregleda 15. svibnja 2020.

Evo zašto su Charli i Dixie D'Amelio napustile Hype kuću

dixiedamelio/Instagram

Živjeti u ogromnoj vili sa svojim najboljim frendovima može zvučati kao san, ali sestre D'Amelio su se iz tog sna odlučile probuditi

Charli i Dixie D'Amelio pridružile su se Hype kući u studenom 2019. godine, kad je ona i osnovana. Mogli bismo reći da su bile dvije najpoznatije članice kolektiva sa svojih 78 milijuna TikTok sljedbenika. No, djevojke su odlučile da je vrijeme da nastave dalje, a razlog zbog kojeg su Charli i Dixie D'Amelio napustile ‘Hype House’ potpuno je razumljiv, kako piše EliteDaily.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas from The Hype House Photos by @bryant

A post shared by Hype House (@thehypehousela) on

Charli i Dixie nisu prvi članovi koji su napustili kuću. Svoj odlazak je u ožujku 2020. godine najavila i Daisy Keech što je poprilično uzdrmalo fanove. Ovoga puta obožavatelji nisu bili toliko šokirani kad je stigla potvrda o odlasku slavnih TikTokerica jer su glasine o njihovom odlasku počele kružiti još u travnju. Međutim, to je definitivno označilo novu eru za Hype House.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Photos by @bryant

Objavu dijeli Hype House (@thehypehousela)

Nakon njihovog izlaska, predstavnik sestara dao je izjavu za ‘The Hollywood Reporter’ u kojoj je objasnio njihovu odluku.

"Kad je kuća Hype postala više posao, a manje ljubav i zabava, Charli i Dixie su odlučili odstupiti od tog projekta. Ipak, iako su djevojke odlučile više ne raditi za ‘Hype house’, prijateljstvo s članovima se nastavlja."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy new year from the squad. Photos by @bryant

Objavu dijeli Hype House (@thehypehousela)

Inače, u ‘Hype Houseu’ može biti nekoliko članova. Svi oni moraju biti kreativni i originalni stvaratelji digitalnog sadržaja. U timu su sad ostali Addison Rae, Huddy i Tony Lopez. Možda Charli i Dixie više ne možemo vidjeti na ovom popisu, ali na TikToku ćemo i dalje moći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Photos by @bryant

A post shared by Hype House (@thehypehousela) on

 

Novi JoomBoos Posterbook potraži na svim kioscima tiska!
 | Autor:

 

 

 

 

Tvoja reakcija?