Prvi KORONA VIRUS 1410 pregleda 14. ožujka 2020.

Chiara Ferragni skupila 3 mil. eura za pomoć oboljelima

chiaraferragni/instagram

Novce su uspjeli skupiti na GoFundMe stranici The Ferrangnez i učinili su nešto lijepo u cijelom ovom kaosu.

Talijanska influencerica Chiara Ferragni i suprug Fedez uspjeli su skupiti čak tri milijuna eura za Talijane oboljele od korona virusa koji se nalaze na odjelu intenzivne njege u talijanskim bolnicama, piše PopSugar. 

Iako su je napadali da je "previše oprezna" oko korona virusa i ismijavali na društvenim mrežama, ona je odlučila pokazati da se ne ljuti zbog optužbi i napada, već je odlučila biti bolja osoba i pomoći onima kojima je pomoć zaista potrebna.

Svoju je popularnost iskoristila na plemenit i pametan način

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My sweet quarantine gang ❤️ #iostoacasa

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

Novce su uspjeli skupiti preko GoFundMe stranice The Ferrangnez. Iako je plan bio skupiti 1.500.000 eura, uspjeli su premašiti taj cilj. Većina sredstava ide bolnici San Raffaele u Milanu, za oboljele Talijane, a samo neka od slavnih imena koja su pomogla pri donacijama su pjevačica Dua Lipa, Mia Khalifa te mnogi drugi.

Cara je, zajedno sa svojom obitelji, htjela napraviti nešto lijepo u cijelom ovom kaosu, i u tome je svakako uspjela. Pokazala je da influenceri svoju moć mogu iskoristiti na itekako plemenit i pametan način. Neka ona svima bude primjer!

Tvoja reakcija?