Prvi 1001 pregleda 10. lipnja 2019.

Chris Pratt se oženio, a Irina Shayk pobjegla na Island

irinashayk/Instagram selenagomez/Instagram katherineschwarzenegger/nstagram

Najnovije vijesti iz svijeta poznatih i slavnih prilično su 'sočne'. Evo najvažnijih.

Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger vjenčali su se na intimnoj ceremoniji održanoj u Kaliforniji. Vjenčanje je bilo skromno i romantično, a prisustvovali su samo članovi obitelj i bliski prijatelji. Mladenci su bili preuzbuđeni, Katherine se samo smješkala, a Chris je bio jako nervozan, javlja Cosmopolitan. Uz njih, uzbuđen je bio i Chrisov sin Jack koji bi mogao uskoro dobiti bracu ili seku, jer je Chris jednom izjavio da želi imati 'hrpu' djece.

 | Autor: katherineschwarzenegger/Instagram katherineschwarzenegger/Instagram

Dok njima u ljubavi cvjetaju ruže, Irini Shayk su uvenule... Nakon brojnih nagađanja da je došao kraj njenoj vezi s Bradleyjem Cooperom, neki dan smo dobili i konačno potvrdu da su prekinuli, a Irina je brzinski spakirala kofere i otputovala s prijateljima na Island.

Nakon četiri godine veze u kojoj su dobili kćerkicu Leu De Seine, svatko je krenuo svojim putem. Irinin put je, u ovom slučaju, što dalje od kuće. Vjerujemo da će joj odmor itekako goditi nakon svih ovih drama.

 | Autor: irinashayk/Instagram irinashayk/Instagram

Selena Gomez se također i dalje bori s 'ostacima' svoje dugogodišnje veze s Justinom Bieberom. Naime, upravo je obrisala fotku koju je posvetila Justinu još prošle godine za rođendan, ispod koje je pisalo: "1. ožujka. 1994. godine rođena je super cool osoba koju znam. Boom". Čini se da Selena još nije do kraja preboljela Justina, ili se barem još rješava nekih osjećaja, dok je on već odavno sretan sa svojom Hailey.

 | Autor: selenagomez/Instagram selenagomez/Instagram

Vjerojatno je najviše neugodnosti ovog vikenda, ipak, doživjela Kylie Jenner. Ona je, naime, bila na rođendanu na kojem su u isto vrijeme bili i Tristan Thompson i Jordyn Woods. Ups...

Prvo je u srijedu bila na partyju na kojem su bila dvojica bivših dečkiju njezinih sestara, Ben Simmons (Kendall Jenner) i Tristan Thompson (Khloe Kardashian). A onda je još došao na red i taj nesretni rođendan njezine frendice, Stassie Karanikolaou, na kojem su bili Jordyn Woods i Tristan Thompson.

Sva sreća da je Kylie za Stassie organizirala party prije partyja, na koji Jordyn nije bila pozvana. Huh.

 | Autor: kyliejenner/Instagram kyliejenner/Instagram

Drama, drama, drama, riječ je koja možda najbolje opisuje većinu ovih celebrity vijesti. Naravno, osim vjenčanja Kateherine i Chrissa. Držimo fige da njihova ljubav potraje duže od veza ovih ostalih zvijezda...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve