Prvi 3194 pregleda 01. travnja 2022.

Chris Rock napokon se oglasio oko šamara na Oscarima

BRIAN SNYDER/REUTERS/PIXSELL

Svijet još uvijek ne prestaje brujiti o skandalu na ovogodišnjoj dodijeli Oscara kada je Will Smith ošamario Chrisa Rocka jer se našalio na račun njegove supruge Jade. Incident je prokomentirao i Chris Rock, a oglasila se i Willova i Jadina kći Willow

Komičar Chris Rock po prvi put se vratio nastupima nakon skandala na Oscarima proteklog vikenda, kad ga je Will Smith udario na pozornici jer je Chris uvrijedio njegovu suprugu Jadu, piše Miss7

Podsjetimo, Chris Rock je na dodjeli Oscara, kroz šalu rekao kako jedva čeka vidjeti Jadu u novom filmu G.I. Jane 2, aludirajući na Jadinu frizuru obrijane glave. Jadi, koja boluje od alopecije, šala nije sjela pa je Will odlučio stati u njenu obranu tako što se popeo na pozornicu i ošamario Chrisa. 

O skandalu se priča i danima nakon dodjele Oscara, a o incidentu je sad progovorio i Chris Rock na pozornici bostonskog Wilbur Theatera, gdje je nastupao u srijedu navečer u sklopu turneje Ego Death.

Publika je Chrisa dočekala višeminutnim ovacijama, a komičar je odmah na početku rekao kako bi ga mogli i rasplakati. Zatim ih je upitao “Kako ste vi proveli vikend?”, što je izazvalo smijeh u publici.

"Nemam hrpu sranja o tome što se dogodilo, pa ako ste to došli čuti, tekst i program sam napisao prije ovog vikenda. I još uvijek nekako obrađujem ono što se dogodilo tako da ću u jednom trenutku pričati o tome što se dogodilo. I bit će ozbiljno i bit će smiješno, ali sada ću pričati viceve", rekao je Chris.

Nakon ovog uvoda, Chris je nastavio sa svojim nastupom, a u drugom dijelu showa osvrnuo se i na nagađanja da je osobno razgovarao s Willom Smithom nakon skandala i Willovog fizičkog nasrtaja na njega.

"Nisam ni s kim razgovarao unatoč onome što ste čuli", komentirao je komičar. Iako je Chris opovrgnuo da su razgovarali uživo, Will Smith uputio mu je javnu ispriku na svojem Instagramu, gdje je osudio vlastito ponašanje s dodjele. 

"Želim ti se javno ispričati, Chris. Pretjerao sam i pogriješio. Neugodno mi je i moji postupci nisu upućivali na muškarca kakav želim biti. Nema mjesta nasilju u svijetu ljubavi i dobrote. Također bih se želio ispričati Akademiji, producentima emisije, svim sudionicima i svima koji su gledali diljem svijeta", napisao je Will u objavi na Instagramu.

"Želio bih se ispričati obitelji Williams i mojoj obitelji sa snimanja filma 'King Richard'. Duboko žalim što je moje ponašanje okaljalo ono što je inače bilo predivno putovanje za sve nas. Moram raditi na sebi. Iskreno, Will", dodao je.

Uslijed javnog oglašavanja pojedinaca umiješanih u ovaj skandal, neizravnom porukom oglasila se i Willow Smith, Willova i Jadina 21- godišnja kći.

 | Autor: Screenshot, Willow Smith/Instagram/Miss7 Screenshot, Willow Smith/Instagram/Miss7

“Znaš li tko trenutno prolazi kroz jako puno toga? Doslovno svi. Samo budi ljubazan”, poručila je Willow na svojem Instagram storyju.

Tvoja reakcija?