Prvi 1494 pregleda 20. srpnja 2019.

Chrissy komentari na račun njezina izgleda više nisu smiješni

chrissyteigen/Instagram

Nije lako biti zvijezda. Pogotovo kada ste neprestano na udaru nemilosrdnih komentatora koji će vaše tijelo, svaki vaš korak i svaku vašu fotku promatrati pod povećalom i iskoristiti svaku priliku za osudu na društvenim mrežama.

Sa sličnim problemima se u posljednje vrijeme bori i manekenka Chrissy Teigen, supruga slavnom pjevača John Legenda.

via GIPHY

Kako javlja BuzzFeed, novinari su je nedavno “uhvatili” u jacuzziju sa suprugom i djetetom, a na fotografijama je jasno vidljivo kako je i njezino tijelo nesavršeno kao i kod svake druge žene na svijetu. Ikad.

No, naravno da su se ove fotke krenule širiti internetom i da su se našli oni zli komentatori koji su joj počeli govoriti da je ružna, da uopće ne izgleda savršeno kao kad se isfotošopira i ostavljati joj ružne poruke na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

feels off-brand but going for it

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Okej, ali stvarno niste smiješni...

Čini se kako je većina tih zlobnih komentara stiglo do Chrissy koja je na Twitteru objavila kako joj je, nakon nekog vremena, zaista postalo dosta svih tih komentara koji jednostavno više nisu smiješni.

via GIPHY

I apsolutno se slažemo s njome. Pustite ženu da živi, a vi živite svoj život. Bio on savršen, nesavršen, isfotošopiran ili nefotošopiran. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    dobro im je rekla xd