Prvi 88 pregleda 05. rujna 2016.

Članica Fifth Harmonyja odustala od nastupa zbog bolesti!

Fifth Harmony

Djevojke iz Fifth Harmonyja nedavno su nastupile u St.Louisu, ali netom nakon početka koncerta ostale su bez jedne članice. Naime, Camila Cabello (19) se ispričala obožavateljima zbog nemilog događaja, a objasnila je kako je razlog - anksioznost!

- Hej, Missouri, žao mi je što nisam mogla završiti nastup prošle noći... Bila sam previše nervozna i nisam mogla - napisala je na Snapchatu.

Nedugo nakon toga na Twitteru je otkrila kako joj je jedina želja - spavati tri dana.

Iako su cure pokušale "sakriti" njezin problem naglasivši kako je problem bio isključivo u outfitu koji je hitno trebalo popraviti, pjevačica je vrlo brzo otkrila kako su njezini problemi puno teži. O problemima s anksioznosti govorila je već i za Billboard.

- Moje srce bi kucalo brzo cijeli dan. Dva sata nakon što bi se probudila, trebao bi mi sadn jer bi bila hiperaktivna... Bojala sam se što će mi se dogoditi. Shvatila sam da stvari za koje sam mislila da su važne nisu vrijedne mog zdravlja - ispričala je tada te istaknula kako sada svakodnevno vježba i meditira. No, čini se kako se nije uspjela u potpunosti izboriti s bolešću...

Camila Cabello | Autor: Pixsell Pixsell

Ipak, već za idući nastup Camila je skupila dovoljno snage da ponovno nastupi i pokaže se u najboljem svjetlu, a to je potvrdila i brojnim statusima na Twitteru gdje nije propustila zahvalili se i obožavateljima na bezuvjetnoj potpori.

- Ekipa, hvala vam na ljubavi. Volim vas - napisala je pjevačica.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?