Prvi 90 pregleda 17. veljače 2015.

Cody Simpson: "Zbog Gigi sam zavolio modne revije i shopping"

Cody Simpson i Gigi Hadid
Olivia Rodrigo Instagram
Cody Simpson: "Zbog Gigi sam zavolio modne revije i shopping" Cody Simpson: "Zbog Gigi sam zavolio modne revije i shopping" Cody Simpson: "Zbog Gigi sam zavolio modne revije i shopping" Cody Simpson: "Zbog Gigi sam zavolio modne revije i shopping" Cody Simpson: "Zbog Gigi sam zavolio modne revije i shopping"

Zgodni glumac priznaje kako je prije svoje djevojke Gigi Hadid bio totalno modno neosvješten

Otkad smo ponovno skupa, nema sretnije osobe od mene, rekao je plavokosi surfer Cody Simpson koji se nigdje u javnosti ne pojavljuje bez svoje djevojke Gigi Hadid. 

Nedavno su bili na modnoj reviji Ralpha Laurena i Alexandra Wanga na Fashion Weeku u New Yorku, gdje se Cody pohvalio novim cipelama koje je za njega izabrala njegova bolje polovica Gigi. Ona mu je također odabrala i outfit za njihovo romantično Valentinovo koje su proveli u West Villageu.

Cody je prošli tjedan izdao novu pjesmu "Flower", u kojoj je surađivao sa svojom frendicom Miley Cyrus, koja mu je dizajnirala omot za singlicu. Navodno je to jako naljutilo njegovu drugu frendicu Selenu koja je ljubomorna na Miley jer se Cody zbog tog angažmana više družio sa Miley nego s njom. 

No, Selena mu je svejedno pružila podršku na Twitteru, gdje je napisala kako je ponosna na njegovu novu pjesmu koju možete poslušati ovdje:

 

Tvoja reakcija?