Prvi 2 pregleda 17. travnja 2015.

Cool te vodi na The Voice!

the voice
Dario Njavro/ HTV

COOL te vodi na generalnu probu finala showa The Voice

 Ako si želio iz prve ruke vidjeti kako izgleda finale The Voicea i upoznati Indiru, Ivana, Jacquesa ili Tonya, sad imaš priliku! Cool vodi 4 coolovca na generalku finala The Voice koja će se održati 25.4. u 14:00 sati :) 

Što nudimo:

- 2 x 2 propusnice na generalnu probu prije finala The Voice-a

- otkrij kako izgleda priprema za završnu večer The Voice-a iz prve ruke

- povedi frendicu i upoznaj se sa omiljenim mentorom i svojim favoritom...

Sve što trebaš napraviti jest: do utorka 21.4 do 12:00 ispuniti obrazac koji se nalazi ispod u kojem ćeš napisati svoje ime prezime i adresu, ali nam i odgovoriti na pitanje zašto baš ti zaslužuješ ići na The Voice! Coolovci s najkreativnijim odgovorima dobivaju ulaznicu, a pobjednike ćemo objaviti na cool.24sata.hr! Požuri i sretno!

 

Fill out my online form.

Pravila natječaja možete pročitati ovdje.

Tvoja reakcija?

Komentar/a

  • sara5

    OMG! Najbolji ste!!! *O*
RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..