Prvi 880 pregleda 22. kolovoza 2022.

Cura koja se ne tušira izazvala raspravu na TikToku

Addie Kirchner/TikTok/Screenshot

TikTokerica Addie Kirchner na svom je profilu podijelila video u kojemu je ispričala kako se tušira zaista rijetko te da uopće ne koristi dezodorans

"Jedna stvar u vezi mene je da sam 'ustajala'. Ne koristim dezodorans. Bez tuširanja pokušavam izdržati što duže moguće. Koristim šampon kao četiri u jedan. Idem u krevet prljavih nogu", ispričala je Addie u jednom TikTok videu.

@addiekirchner #dirty ♬ crayola - sia

Dodala je i kako baš ne vodi računa o higijeni svoje kose. 

"Četka za kosu? Ne znam što je to. Jednostavno me nije briga. Moja obitelj je u šoku, ali još mi nisu rekli da smrdim", rekla je Addie i, kako piše 24sata, izazvala lavinu komentara. 

 | Autor: reuters/pixsell/CANVA reuters/pixsell/CANVA

"I ti to vidiš kao fleksibilnost... Nadam se da ti je ugodno biti sama", "Svi ste se malo previše oslobodili na ovoj aplikaciji", "Ovo je baš odbojno", samo su neki od šokiranih komentara.

No, s druge strane, ipak postoje i one osobe koje se slažu s Abbie ili podržavaju njen izbor bez obzira na to što oni sami nikada ne bi tako postupali.

 | Autor: reuters/pixsell/CANVA reuters/pixsell/CANVA

"Imam kolegicu na poslu koja radi isto i ne brije se, sviđa mi se to 'prirodno'", "Okej, živi po svom. Budi sretna!", poručili su joj neki od pratitelja. 

 

Poslušajte novu JoomBoosovu navijačku pjesmu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?