Prvi 683 pregleda 23. prosinca 2018.

Cure vs dečki: Kako preživjeti dejt?

fashion_inspoz / instagram

Tvoj simpa pozvao te da idete skupa u kino ovaj vikend. Glumiš da si cool, ali iznutra vrištiš od sreće i uzbuđenja. Oboje ste ful uzbuđeni što idete van, ali reagirate na različite načine...

Spremanje

Ti: Dogovorili ste se za 18, a već je 16 što znači da imaš samo 2 sata za spremanje. Stojiš pred ormarom i biraš što ćeš obući, a kada napokon odlučiš, juriš pod tuš. Tamo razmišljaš o svim temama o kojima možete pričati. Nakon toga radiš si frizuru i šminkaš se uz glasnu glazbu. 

On: Alarm mu zvoni u 17, ali se ne ustane još pola sata. Jedva se iskobelja iz kreveta i obuće traperice koje dovoljno dobro miriše, obuje tenisice i spreman je.

via GIPHY

Dejt

Ti: Počneš lagano paničariti jer ne znaš što reći i što pitati. U kinu ste, smješkaš se. Podijelite kokice i idete sjesti na svoja mjesta. Jedino o čemu razmišljaš je da se ne osramotiš. 

On: Prije filma pokušava razgovarati s tobom na najmanje neugodan način, s obzirom da se još ne znate dovoljno. On jednostavno čeka za pravi trenutak kad će te primiti za ruku.

via GIPHY

Rastanak

Ti: Odlično si se provela i nadaš se da se i tvoj simpa isto tako osjeća. Počneš razmišljati hoćete li opet izaći. Kada dođeš doma, počneš preanalizirati svaku stvar koja se desila i razmišljaš jesi li napravila kakvu pogrešku. Sada čekaš da ti pošalje poruku

On: U stresu je jer ne zna kako završiti večer, da te samo zagrli ili poljubi? Ali kada je dejt gotov, samo razmišlja da ti pošalje poruku. I da ode spavati. 

via GIPHY

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve