Prvi 981 pregleda 22. ožujka 2019.

Dajte Petri svoj glas za beauty influencericu godine!

Danijel Berkovic/PIXSELL

Brzo svi glasajte za Petru, znamo da želite!

Magazin Cosmopolitan i ove je godine organizirao natjecanje za naj influencere i influencerice 'Ja sam više od selfieja', a u beauty kategoriji nominirana je naša Saamo Petraa! Tom se divnom vijesti Petra pohvalila na Instagram storyju i pozvala fanove da glasaju za nju - naravno, samo ako to žele.

 | Autor: screenshot screenshot

Mi znamo da želite dati svoj glas za Petru, a pravila su vrlo jednostavna: Morate samo kliknuti na ovaj link i kad nađete Petrinu sliku - na njoj kliknuti 'Daj glas'. Glasati možete jednom svaki dan - pa pripremite klikove i požurite!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boli me glava

Objavu dijeli Petra Dimic (@saamopetraa)

Ovo je natjecanje u kojem Cosmopolitan traži najmoćniju osobu na društvenim mrežama u 12 kategorija, a s vašim glasovima zbrajaju se i glasovi stručnog žirija, u kojem su Nina Slišković Goleš, Andrea Andrassy, Goran Čižmešija, Ella Dvornik i Aleksandra Orlić. 

Tko će osvanuti na naslovnici?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No rain, no flowers 🌸

Objavu dijeli Petra Dimic (@saamopetraa)

Iako će na kraju 12 djevojaka osvojiti svoju Cosmo krunu, samo će jedna djevojka (ili dečko) osvanuti na naslovnici svibanjskog Cosmopolitana. Potrudimo se da to bude Petra!

POGLEDAJ TEASER ZA NOVU SERIJU NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    yaaaas