Prvi 2654 pregleda 10. listopada 2021.

Dalmatinac oduševio na slovenskom Supertalentu

POP TV, Voyo

'Slovenija ima talent' je najpopularnija emisija u Sloveniji koja ruši sve rekorde gledanosti, a večeras je u ovoj emisiji nastupio i mladi Dalmatinac. Pjevač je s pozornice otišao ispraćen zagrljajem članice žirija i ovacijama.

Hvaranin Dino Petrić večeras je iznenadio publiku i žiri slovenske inačice Supertalenta. Jedan od najtalentiranijih mladih hrvatskih pjevača na slovenskom showu je otpjevao hit Jana Plestenjaka 'Meni dobro je'. Petrić je domaćoj publici poznat po nastupima u showu 'The Voice' i emisiji 'A strana', a posljednjih godinu dana karijeru gradi u Sloveniji. 

Ovdje poslušajte Dinin cover pjesme 'Meni dobro je':

Publika se iznenadila sudjelovanjem mladog Dalmatinca u showu 'Slovenija ima talent', a još veće iznenađenje im je bilo to što je izvodio pjesmu na slovenskom jeziku. Dinu je iznenadilo kako Slovenci znaju hrvatske hitove i njegove pjesme, a jako se veseli budućim nastupima. Odlučio se pjevati na slovenskom jeziku jer je to smatrao velikim izazovom, a time je oduševio sva četiri člana žirija.

 | Autor: POP TV, Voyo POP TV, Voyo

'Uzbuđen sam i oduševljen, ni u snovima nisam očekivao takve reakcije. Nisam očekivao da će se žiri ustati i pljeskati, te da će me publika tako dobro podržati. Jedva čekam i veselim se emisijama uživo i polufinalu, ali do toga ima još par tjedana. Ovo mi je bilo baš lijepo iskustvo i hvala svima koji me podržavaju', rekao je Dino.

 | Autor: POP TV, Voyo POP TV, Voyo

Članica žirija Maraaya, koja je 2015. godine Sloveniju predstavljala na Eurosongu, otišla je do Dine i zagrlila ga. Kao finalni izvođač večeri dobio je četiri 'DA' i tako prošao u sljedeći krug natjecanja.

 | Autor: POP TV, Voyo POP TV, Voyo

Dino se nada prolasku u polufinale ovog najgledanijeg slovenskog showa svih vremena, a mi svi zajedno za njega navijamo!

Tvoja reakcija?