Prvi 24 pregleda 27. rujna 2015.

Đana Smajo rasplakala Alku!

Đana Smajo

Mlada Splićanka oduševila je žiri i publiku svojom izvedbom pjesme 'Jutro'

Još jedna zanimljiva emisija showa 'Zvjezdice' je iza nas i još su nas jednom natjecatelji uspjeli oduševiti svojim vrhunskim izvedbama.

Jedan od takvih nastupa je i onaj Đane Smajo (12) iz Splita koja je svojom izvedbom pjesme 'Jutro' Jelene Tomašević uspjela rasplakato Alku Vuicu, ali i Zdravka Šljivca ostaviti bez teksta.

Đana Smajo | Autor: RTL RTL

- Prenijela si prekrasnu emociju, to je najvažnije kad si na pozornici i kad pjevaš, ta sposobnost da preneseš emociju glasom. Ne znam više što da ti kažem - poručila joj je Alka.

- Klanjam se tvom talentu - kratko je rekao oduševljeni Zdravko.

- Ovo je bilo jako moćno i veliko, fantastično pjevaš. Tako lijepu emociju si dala, opet sam otputovao, nisam bio u studiju - komentirao je Luka Nižetić.

Nakon ovoliko pohvala, preostalim članovima žirija nije preostalo ništa drugo nego da se slože  sa svojim kolegama. :)

Đana ima već mnogo iskustva u javnim nastupima, a osim što pjeva, svira klavijature. Pohađa glazbenu školu i dio je plesne skupine u Splitu, a uči i engleski i francuski. Želja joj je postati profesionalna glazbenica. 

Njezin nastup pogledajte u videu. :)

Osim Đane, nastupili su i Ananda Đuranović, Nina Abramović Dimec, Đana Smajo, Karla Komlen, Ivan Crljen, Ida Geto, Alma Malus, Lovro Ivić, Lea Tušak, Antea Kavelj, Korina Čubrić, Rina Pilepić, Ante Brtičević, Vanesa Vidaković Natrlin, Nika Poslek. Posljednjih petero na žalost nije prošlo u daljnje natjecanje koje se nastavlja sljedeće subote u 20 sati na RTL-u kada će se posljednja grupa od petnaestero kandidata natjecati za prolaz u četrdeset najboljih!

Tvoja reakcija?