Prvi 3383 pregleda 22. veljače 2022.

Danas je 22.2.2022. godine: Što znače sve ove dvojke?

Canva/Opinionstage

Brojevi 2 i 22. se u numerologiji smatraju vrlo sretnim brojevima, a današnji datum njima obiluje. Stoga, sreća, sklad i mir danas su zagarantirani mnogima

Ako gledamo kroz simboliku brojeva, ova veljača je jako posebna. Naime, ovog mjeseca smo imali puno datuma s brojem 2 - 2. 2. 2022, 12. 2. 2022. i današnji datum - 22. 2. 2022. Današnji datum je najposebniji od svih jer se broj 22 pojavljuje triput u nizu, a datumi s takvom simetrijom brojeva pojavljuju se u prosjeku svakih 800 godina, piše 24sata.

 | Autor: Canva/Opinionstage Canva/Opinionstage

Broj 2 se u numerologiji smatra vrlo sretnim brojem jer simbolizira ravnotežu, harmoniju, suradnju, kompromis, prihvaćanje, suosjećanje i sklad. Također, simbolizira i savršen balans pa je sada odlično vrijeme da u svojim životima uravnotežite sve što je potrebno. Na primjer, ako ste previše zaokupirani poslom i materijalnim stvarima, vrijeme je da se malo više posvetite duhovnosti, jer je to jedini put do ispunjenja i istinskog osjećaja zadovoljstva.

 | Autor: Canva/Opinionstage Canva/Opinionstage

Imajte na umu da vam se na putu transformacije može učiniti kao da nazadujete, a ne napredujete, ali budite strpljivi jer jednom kada krenete tim putem, sve će se s vremenom poslagati na svoje mjesto. Važno je ostati pozitivan.

Također, ako ste s nekim u svađi ili je odnos na neki drugi način poremećen, sad je prilika da to pokušate izgladiti. 

 | Autor: Canva/Opinionstage Canva/Opinionstage

Numerolozi vjeruju da brojevi 2 i 22 u datumu predstavljaju promjenu pa je ovo odlično vrijeme da pokušate popraviti sve što vam u životu ne funkcionira kako treba. Današnji dan bi mogao biti početak sretnijeg perioda, ali to morate osvijestiti i prizvati.

Inače, nizovi dvojki nas podsjećaju kako se ništa u životu ne događa slučajno. Također, ovi brojevi bi nas trebali podsjetiti na činjenicu da se promjene u životu događaju tek kad smo za njih spremni.

 

JESI LI TI NOVA TIKTOK ZVIJEZDA? PRIJAVI SE! #zapaliinternet

 | Autor:

Tvoja reakcija?