Prvi KORONA VIRUS 453 pregleda 25. ožujka 2020.

Danas na JoomBoosu prati zgode 'Emila i detektiva'

Pratite nas večeras u 20:00 sati, a na premijeru se možete uključiti već sad!

Danas u 20:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu izlazi druga po redu kazališna predstava Zagrebačkog kazališta mladih, 'Emil i detektivi'.

UKLJUČI SE NA PREMIJERU:

Nakon što ste u ponedjeljak uživali u prvom ZKM-ovu hitu, 'Junaci Pavlove ulice', ovoga puta možete uživati u zgodama i nezgodama Emila i njegovih detektiva.

Spoj staroga i novoga svijeta

 | Autor: ZKM ZKM

Ova je predstava, redatelja Milana Trenca, rađena prema istoimenom dječjem romanu Ericha Kastnera, a zamišljena je kao multimedijski spoj staroga i novoga, u kojem se videosnimke sukobljavaju s parnim lokomotivama, naglašavaju iz ZKM-a. Glumci u ovoj predstavi ponovno su polaznici ZKM-ova glumačkog učilišta i vrsni, mladi profesionalci, koji će onu nešto mlađu publiku zabaviti i educirati, a one nešto starije vratiti u bezbrižne dane djetinjstva!

#zajedno24sata

 | Autor:

Ova suradnja najpopularnijeg medija za mlade, JoomBoosa, i najpopularnijeg kazališta za mlađu publiku, ZKM-a, nastala je unutar akcije #zajedno24sata te ćete od sada, narednih tjedana, na JoomBoos YouTubeu moći pratiti streamove raznih dječjih predstava. Među njima su i 'Alisa u Zemlji čudesa', 'Priroda i društvo', 'Kako je nastao Petar Pan' te mnoge druge.

Pratite JoomBoos YouTube ponedjeljkom i srijedom u 20:00 sati i barem si nekako olakšajte dane provedene kod kuće, u izolaciji.

 

Predstave na YouTube kanalu nisu namijenjene komercijalnoj upotrebi, emitirat ćemo ih u edukacijske, humanitarne ali i zdravstvene svrhe u suradnji sa Zagrebačkim kazalištem mladih. Naime, svaka izolacija koja podrazumijeva drastično reduciranje socijalnih kontakata može imati negativan utjecaj i na naše na psihičko zdravlje, a umjetnost u takvim situacijama omogućuje ljudima da se s mnogo manje stresa prilagode izvanrednoj situaciji u kojoj su se našli oni i njihove obitelji.

Tvoja reakcija?