Ako volite kombinaciju mljevenog mesa i krumpira, onda je musaka savršen odabir za vaš današnji ručak! Evo recepta
Sastojci:
- pola kg mljevenog mesa po izboru
- 1 crveni luk
- češnjak u prahu
- sol, papar, crvena paprika
- 10 srednjih krumpira
- 3 jaja, 1 kiselo vrhnje
Priprema:
1. Na ulju popržite luk pa mljeveno meso. Začinite po ukusu i stavite sa strane.
2. Krumpire narežite na ploške, začinite po želji i slažite na dno pripremljene tepsije. Na prvi red krumpira dodajte meso pa gore opet red krumpira.
3. Pecite prekriveno folijom otprilike 1 sat na 200 stupnjeva. Zadnjih 15 minuta maknite foliju i prelijte smjesom od jaja i vrhnja. Gotova je kad poprimi zlatno-smeđu boju. Dobar tek!
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.