Prvi 432 pregleda 26. travnja 2021.

Danijela Martinović ima novi hit sa snažnom porukom

Promo

Danijela se vratila s prekrasnom pjesmom koju je publika dugo čekala!

Diva hrvatske glazbene scene, Danijela Martinović, predstavlja svoju novu pjesmu 'Ljubav ne odustaje'. Jedinstvena je to pjesma, koja se dugo čekala...

"Vrlo je teško opisati kakva je to pjesma, jer ona ima toliko snažnu poruku. Ovo je zapravo pjesma budućnosti koja ima svoju prošlost", govori Danijela o pjesmi na koju je iznimno ponosna. Na prvo je slušanje znala kako se radi o velikoj pjesmi. "Zaista sam čitavim svojim bićem uvjerena da me ta pjesma stvarno tražila, a ja sam je dugo čekala i napokon smo se zagrlile! Kad se dogodi tako velika pjesma onda to znaš od prvog trenutka. Razum može odabrati drugačije, no srce uvijek ispravno osjeća."

POGLEDAJTE VIDEO:

No za pjesmu poput ove, mnogo toga se moralo poklopiti.

"Kad sam u životu imala tako velike pjesme one su se dogodile. Jer da se takve pjesme ne događaju  onda bi svi uvijek radili samo najveće pjesme. Kao kad se jednom u sto godina mjesec preklopi preko određene planete - eto upravo to se dogodilo i s ovom pjesmom, i svakim trenutkom sam u to sigurnija", govori Danijela.

 | Autor: Promo Promo

Poklopiti se morala i prva suradnja glazbenice i autora Mire Lesića, čija je želja već dugo bila napisati pjesmu za Danijelu. Danijela zajedno s Mirom i Ines Prajo potpisuje i tekst.

"Sad sam pišući dobila taj filigranski osjećaj, jer samo zamijeniti mjesta riječima može imati drugu težinu u tekstu. Ines i Miro su vjerovali mojoj intuiciji i dali mi potpunu slobodu dok nisam rekla imamo je! A viknula sam točno tako i skočila sa stolice kad smo došli do rečenice 'Ljubav ne odustaje, nepobjediva je!'"

 | Autor: Promo Promo

Snažne poruke iz pjesme, uvijek, kaže Danijela, imaju vezu sa stvarnim životom.

"Kao kad pišem poetske zapise uvijek se referiram na neka svoja iskustva, jer mislim da je istina ono što ne treba premosnicu do drugog srca. Srce uvijek prepozna istinu i ovo nije poetski zapis nego istina. Instinktivno sam tako pjevajući uz Mira i gitaru mijenjala dijelove teksta", kaže pjevačica.

Spot je sniman u kamenolomu u režiji Darija Radusina, no u nimalo zahvalnim uvjetima.

 | Autor: Promo Promo

"Ja svaki jači vjetar koji puše zovem bura, e tako je tog dana u Zaprešiću puhala dakle bura koja je tako snažno nosila oblake da nismo uspjeli snimiti ni jednu scenu koliko se svjetlo mijenjalo. Do zadnjeg kadra mi je brada toliko cvokotala da sam je doslovno rukom držala dok nisu rekli da snimaju. 😊 Promrzla sam do kosti ali to definitivno doživljavam kao dobar predznak jer ,ni sama ne znam zašto ,ali sve svoje najveće pjesme snimala sam u  nevjerojatnim uvjetima i rezultat je bio vrhunski."

 | Autor: Promo Promo

Sve popularniji pokret recikliranja već viđenih stylinga u spotu je podržala i Danijela odjenuvši kultni bijeli kombinezon modnog dvojca 'Arileo' koji je prvi put nosila prije osam godina, a odjenula ga je kao hommage njihovoj 10 godišnjoj suradnji.  "Nakon toliko godina sam uskočila u kombinezon k'o od šale i patent je zadovoljno odahnuo!" Arileo potpisuje i bijelu haljinu u spotu, dok je treću dizajnirala Aleksandra Dojčinović.

Novu pjesmu i spot poslušajte i pogledajte OVDJE!

 | Autor: Promo Promo

Tvoja reakcija?

KVIZ

KVIZ: Kako zovemo ovih 8/8 ukusnih zalogajčića?

1 komentar/a

KathleenCrosby

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............__www.new.cash67.com

ŠERAONA

Influenceri si čitali hejt komentare: 'Riječi jako bole'

1 komentar/a

JamieParker

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............www.new.cash67.com