Prvi 205 pregleda 30. prosinca 2019.

Dario (25): Lana, hvala što si mi zapjevala, stvarno si kraljica

privatna arhiva, Canva

Dario Balent (25) je nakon nesreće prije dvije godine završio u invalidskim kolicima. Njegova sestra odlučila ga je iznenaditi za 25. rođendan i pozvala Lanu u pomoć.

"Sestra je nadmašila samu sebe. I mislim da ovakvo iznenađenje više nikad neće moći nadmašiti. Želim posebno zahvaliti Lani Jurčević što je došla na rođendansku proslavu i uveličala moj 25. rođendan", rekao je Dario Balent (25).

Njegova sestra Sara Balent (27) prijavila ga je na akciju 'Osvoji Lanu', iznenađenja koja je pjevačica pripremila za svoje fanove u prosincu, a u moru prijava, izabrala je tri najposebnije. Jedna od njih bio je Darijev 25. rođendan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

"Kao najstarija od nas šestero braće i sestara, kao svoj zadatak u životu postavila sam i brigu o svojoj braći. Brigu u smislu da mi se uvijek mogu obratiti za savjet i pomoć u bilo kakvom smislu. Zbog toga sam ovu prijavu poslala Lani Jurčević. Mislim da bi Dariju dobro došla super fešta. Ona bi ga nakratko odvukla od svakodnevnih briga, lijekova i terapija kojima je svakodnevno zaokupljen zbog nesreće koju je doživio prije svojeg 23. rođendana", pisalo je u prijavi koja je Lanu ganula do suza. 

 | Autor: privatna arhiva, Canva privatna arhiva, Canva

"Čim sam pročitala tekst rekla sam da moramo doći ovdje i da ga moramo razveseliti", bila je odlučna. Uputili su se za Oporovec, mjesto kraj Preloga, a njegova sestra još uvijek nije bila svjesna što se događa jer, kaže, nikad ništa nije osvojila. 

"Za ovo sam se odvažila jer Dario već dvije godine pošteno nije proslavio svoj rođendan", rekla je brižna sestra te dodala kako obožava organizirati iznenađenja za svoju obitelj.

Emotivan susret Lane, Darija, njegove obitelji i prijatelja pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Tvoja reakcija?