Prvi 2113 pregleda 29. prosinca 2019.

Dario rasplakao Lanu Jurčević: Hvala, ovo ću pamtiti zauvijek!

privatna arhiva, Canva

Dario Balent (25) je nakon nesreće prije dvije godine završio u invalidskim kolicima. Od tada nije slavio rođendan jer je nesreća bila baš oko njegovog 23. rođendana. Za 25-ti mu je sestra priredila iznenađenje...

"Ma daj me raspameti, da srce osjeti", zapjevala je Lana Jurčević iz sveg glasa i odjednom stala i zaurlala: 'Rasplakat ću se'.

To je bila njezina prva reakcija nakon što je ušetala na 25. rođendan Darija Balenta (25) u domu u Oporovcu kraj Preloga i vidjela Darija u invalidskim kolicima.

Njegova sestra Sara Balent (27) prijavila ga je na Lanina iznenađenja koja je pjevačica u prosincu pripremila za svoje fanove. U samo nekoliko dana stiglo je 400 prijava, a Lana je izabrala tri. No, jedna od njih se posebno istaknula.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Kao najstarija od nas šestero braće i sestara, kao svoj zadatak u životu postavila sam i brigu o svojoj braći. Brigu u smislu da mi se uvijek mogu obratiti za savjet i pomoć u bilo kakvom smislu. Zbog toga sam ovu prijavu poslala Lani Jurčević. Mislim da bi Dariju dobro došla super fešta. Ona bi ga nakratko odvukla od svakodnevnih briga, lijekova i terapija kojima je svakodnevno zaokupljen zbog nesreće koju je doživio prije svojeg 23. rođendana", čitala je Lana pred njegovom obitelji i prijateljima.

Emocije su bile na vrhuncu. Braća i sestre su plakali, prijatelji ga grlili...

I ono najvažnije - Darijeva sestra Sara je bila u pravu!

 | Autor: privatna arhiva, Canva privatna arhiva, Canva

Čim je Lana ušla u društveni dom u Oporovcu, Dariju se na licu pojavio osmijeh, iznenadna sreća, ali i zbunjenost jer nije znao što se događa. Prilagodio se situaciji i zajedno s Lanom zapjevao njezinu pjesmu ‘Ludo ljeto’. Sestra mu je ubrzo otkrila o čemu se radi, a njegovi bližnji su zaplakali jer su znali koliku Dariju znači to iznenađenje. Zajedno su pjevali i Laninu najromantičniji pjesmu 'Prava ljubav', a ovaj put ju je posvetila bratsko-sestrinskom odnosu.

 | Autor: privatna arhiva, Canva privatna arhiva, Canva

"Dario već dvije godine nije pošteno proslavio svoj rođendan. Sad smo ga konačno oraspoložili", rekla je njegova sestra.

Što se sve događalo na rođendanskoj proslavi, pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

Tvoja reakcija?