Prvi 1817 pregleda 19. ožujka 2019.

Davore, jesi li dobro? Što je mislio kad je ovo kombinirao?

davorgerbus/Instagram

Davor Gerbus je, između ostaloga, poznat i po besprijekornim modnim kombinacijama, no što mu se događa u zadnje vrijeme?

Popularni influencer, pjevač, glumac i model Davor Gerbus oduvijek je imao 'oko' za modu te je ubrzo izgradio svoj prepoznatljiv, besprijekoran stil odjevanja. No, sudeći prema nedavnoj Instagram objavi događa mu se nešto neobično.

Naime, za šetnju gradom odlučio je odjenuti, ni više ni manje nego - bijele čarape na crne natikače. Jako ležerno, ali koliko je skladno, to je upitno?

 | Autor: davorgerbus/Instagram davorgerbus/Instagram

 | Autor: davorgerbus/Instagram davorgerbus/Instagram

Ne možemo ne primijetiti kako bi se odlično uklopio u Češkoj, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji, ali kod nas - hmm? No, 'ne skačimo pred rudo', možda je snimao neki društveni eksperiment u kojem je glumio osobu upitnog modnog ukusa pa je htio vidjeti reakcije drugih... Nadamo se, inače ne znamo kako bi objasnili ovaj, za njega, neobičan odabir.

Gerbusovo uobičajeno izdanje

'Pronjuškali' smo malo po Davorovom Instagramu i moramo priznati kako je inače parvi modni znalac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take only memories, leave only footprints 👣🌏✈️✖️💎 ——————————— 🎄 Sretan Božić svima koji ga slave! Nadam se da ga provodite sa najdražima u toplini doma 🤗♥️ Ja sam se uputio u toplije krajeve na mjesto koje mi je obiljezilo ovu godinu 🌴 Pratite story-e a uskoro krecu fotke i videi 🤗♥️ Za sve koji kasne s Božićnim poklonima ili traže ideju sta obući za doček Nove, od 27.12. u svim @galileoallformen dućanima imate popuste -50% pa možete zgrabiti outfite koji super izgledaju a jednako su udobni, doslovno da možete i putovati u njima ✌🏽 #davorgerbus #wanderlusting ———————————————————————- #menfashions #menfashionwear @bestofmenstyle #menstylefashion #menstyles #fitnessmodels #travelbook #fitness @menwithstreetstyle #travelnow #travelstyle #fitness #fashion #menfashionstyle @menwithclass #fitnessfashion #fitnessboy @menstylechannel #fitnessfit #fitnessaddicts @hoscos #ad

A post shared by Davor Gerbus (@davorgerbus) on

Što ti misliš, je li kombinacija natikača i čarapa top ili flop?

Pogledaj novi video na JoomBoosu:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    what??? haha