Prvi Videostar 228 pregleda 23. studenoga 2018.

Dečki su tužni što su ispali, ali prijavili bi se opet!

Matija Habljak/PIXSELL

Luciano, Mirsad i Juraj danas su ispali iz showa, ali nije im žao što su sudjelovali

Kao i svakog petka, i danas su tri kandidata Videostara napustila natjecanje. Ovoga puta je iz Petrinog tima ispao Luciano Plazibat, iz LayZ-jevog tima Mirsad Kadić, a iz TheSikrtovog tima Juraj Vivana Šokičić.

Dečki su, očekivano, tužni i pomalo razočarani ispadanjem iz showa, ali kažu da im nije žao što su se prijavili i da im je ovo iskustvo bilo jedno od boljih u životu.

Iskustvo života

 | Autor: luciano plazibat / instagram luciano plazibat / instagram

"Ne mogu ništa puno reći osim da - eto - nastavljamo dalje, a tko zna, možda se i sljedeći put prijavim. Nikad ne reci nikad", izjavio je Luciano nakon što je doznao da više nije dio Videostara, a slično misli i Juraj. 

"Okej sam ja. Mislim, naravno da sam malo razočaran, ali sve u svemu okej. Prijavio bih se i dogodine, a ono što ću iz ove sezone najviše pamtiti su uzbudljiva snimanja svih epizoda, posebno ona tuča na početku", kaže Juraj.

 | Autor:

Mirsad, pak, nije siguran da bi se prijavljivao ponovno jer na to, kaže, utječe mnogo faktora, ali bilo mu je ovo jedno genijalno iskustvo. "Najdraža su mi također bila snimanja, a posebno zadnja epizoda kad sam pjevao back vokal na ulici", govori nam Mirsad.

Dečkima želimo sve najbolje u čemu god da se dalje okušaju, a sigurni smo da ih, neovisno o svemu, čeka blistava YouTube budućnost.

Pogledaj novu Videostar epizodu s najneugodnijim izazovima dosad:

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LukaM4141

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!
  • ChristinaMain

    Radim u kući i od $ 6000 do $ 8000 mjesečno od operacije zaraditi. Netko je spreman predstaviti osnovna samostalna djela za nekoliko sati dnevno u sobama i zaraditi dobar ček za to ... provjerite ovdje-----++++++ >>>>>>>> www.WebJob33.Com