Prvi 1491 pregleda 02. veljače 2019.

Demi ima novu tetovažu, a priča o njoj će vas rasplakati

ddlovato / instagram

Iako je nova tetovaža super i odlično joj stoji, nitko ne može ostati ravnodušan na priču koja stoji iza nje!

Prošle su četiri godine otkako je Demin najbolji prijatelj, psić tragično uginuo nakon što su ga napali kojoti, ali još uvijek joj je na pameti. Sada je odlučila kako ga želi stalno uz sebe, pa makar na ovaj način. Pjevačica je napravila svoju drugu tetovažu u razdoblju od tjedan dana, a ovaj put posvetila ju je Buddyju, piše Cosmopolitan. Na Instagramu je objavila priču u kojoj pokazuje obožavateljima novu tetovažu na gležnju, koja sadrži lice psa i riječi "Buddy je bio ovdje."

 | Autor: ddlovato / instagram ddlovato / instagram

Demi je vlasništvo nad psom dijelila s Wilmerom Valderramom, a kad je pas uginuo 2015., ostala je 'apsolutno slomljena srca'. 'Prerano je uzet od nas u tragičnoj nesreći', napisala je u to vrijeme na Instagramu, 'i iako nikad neću znati zašto se to moralo dogoditi, znam da nas Bog samo stavlja u situacije koje možemo riješiti tako da ostajemo jaki'. Demino novo priznanje Buddyju obilježava njezin drugi posjet tattoo salonu ovog tjedna. Prva tetovaža je decentna ruža na prstu. 

 | Autor: ddlovato / instagram ddlovato / instagram

Njezina obožavateljica brzo je ukazala na važnost ruže, koja može predstavljati svježe nove početke i nadu.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    A daaaj, stv tužno!! :((((