Prvi 65 pregleda 19. svibnja 2016.

Demi Lovato (23) priznala: 'Kokain sam uzimala svakih sat vremena'

Demi Lovato

Pjevačica se na putu do slave borila s depresijom, ovisnošću i poremećajima u prehrani, a danas je njena priča inspiracija mnogima

Demi Lovato nastupa od sedme godine, kada se kao djevojčica pojavila u Disneyevom showu Barney & Friends. I dok je narednih deset godina blistala na pozornicama i gradila svoj uspjeh, iza scene je stvarala nimalo blistave navike.

Dno je dostigla 2010. godine kada je sa samo 18 godina udarila plesača na turneji sa Jonas Brothersima. Nakon toga odlazi na odvikavanje od kokaina i poremećaja u prehrani, dok istovremeno puni žute naslovnice tabloida, navodi Refinery 29.

 

 

BTS of @refinery29

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

 

'U najgoroj fazi morala sam uzimati kokain svakih sat vremena' iskrena je pjevačica koja kaže 'Kada bi mi netko od obitelji ili suradnika pokušao pomoći, samo bi ih podsjetila tko im plaća račune'.

'Morala sam naučiti kako to prestati raditi, zaboraviti na tulume gdje se družim s ljudima koje ni najmanje nije briga za moje dobro'.

Nakon četverogodišnje borbe, Lovato i dalje vjeruje da mnogo toga mora dokazati, i sebi i drugima.

To joj je i pošlo za rukom u veljači kada je na dodjeli nagrada Grammy nastupila u čast Lionela Richie s pjesmom Hello. 'Dok sam gledala u publiku osjećala sam da me konačno vide drugim očima: Lionel je sjedio do Marka Ronsona i Bruna Marsa koji je snažno podignuo šaku u zrak kada sam došla do one prve visoke note. Tad sam pomislila, čovječe, ovo stvarno ide dobro'.

Kada je sišla s pozornice Demi se rasplakala, a poruke podrške su stizale od kolega i fanova diljem svijeta.

 

💄 @refinery29

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

 

Pjevačica je danas aktivni borac za ženska prava oko čega se jednom i zakačila s Taylor Swift kazavši: 'Najlakše je donirati veliku svotu novcu i biti na pravoj strani povijesti bez da išta zapravo radiš. Zato toliko poštujem Beyonce i Lenu Dunham koje se kroz svoj rad istinski zalažu za feminizam, makar to značilo i da se stavljaju u neugodne pozicije'. Pored feminizma, snažno se zalaže za LGBT zajednicu, a javno je i podržala Hillary Clinton, dok se na Twitteru redovito obrušava na Donalda Trumpa.

Prošle jeseni je izdala album Confident u kojem se odlučila koncentrirati na svoje vokalne sposbnosti (koje su zavidne), više nego na zarazne pop pjesmuljke.

Fanovi je, osim glazbe vole i zbog iskrenosti koju je uostalom pokazala i u ovom intervjuu. 'Ljudi, danas se osjećam napuhano i ne baš najsigurnije. Ali pamtim da je bitno voljeti sebe i hvala svima vama što ste tako divna podrška', napisala je u jednom postu Demi Lovato, pjevačica 's manom' koja je dobrodošlo osvježenje u moru neiskrenih i 'savršenih' zvijezda.

 

 

@refinery29

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?