Prvi 3847 pregleda 16. rujna 2019.

Demi Lovato je u vezi s Gospodinom savršenim?

Olivia Rodrigo Instagram
Demi Lovato je u vezi s Gospodinom savršenim? Demi Lovato je u vezi s Gospodinom savršenim?

Otkada su ga eliminirali iz emisije, američki Gospodin savršeni Mike Johnson i pjevačica flertuju na društvenim mrežama...

Šuška se da su Demi i Mike nedavno izašli na spoj i svoj flert na društvenim mrežama prebacili uživo. Naravno, mnogi su odmah zaključili kako to znači da su u vezi!

"Bilo im je dobro na spoju, imaju puno toga zajedničkog i uživaju u upoznavanju jedno drugog", rekao je bliski izvor za Enews.

'On je moj odabir'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ⱠɆ₮$ ɌƗƉɆ 📸: @ravenredphoto

A post shared by Mike Johnson (@mikejohnson1_) on

Njihov flert je započeo dok je Mike još bio u emisiji The Bachelorette. Demi je, kad se Mike pojavio na televiziji, objavila story s natpisom: 'On je moj odabir, trebao bi pobijediti'. 

 | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram

Slatke poruke podrške su se nastavile. Nakon što su Mikea eliminirali iz emisije, pjevačica je objavila kako bi ona prihvatila njegovu ružu. Ružu u emisiji dobivaju djevojke/dečki koje/koji se svide udvaraču. 

Nakon ispadanja iz showa, Mike nije gubio vrijeme. Objavio je tweet u kojem traži svoju srodnu dušu.

Otvoreno flertaju online

"Curo, jesi li spremna za avanturu, iskrenost, smijeh, mene kako padam, sve moje nesavršenosti? Gdje se skrivaš?", napisao je Gospodin savršeni. Demi mu je vrlo brzo odgovorila.

"Tu sam, Mike. Moja mama te već voli", napisala je pjevačica.

Rekao je da bi je rado odveo na spoj

 | Autor: screenshot screenshot I Mike je priznao da je flertanje obostrano. U jednom intervjuu je rekao kako bi je rado odveo na prvi spoj. A čini se, to je i napravio...

Imamo li novi par na sceni?

 

Novi broj JoomBoos Videostar magazina je na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?