Prvi 7002 pregleda 02. veljače 2020.

Demi o trenutku kad je mami i tati priznala da je biseksualna

demilovato/Instagram

Otvorila je dušu i prisjetila se trenutka kad je svojim roditeljima priznala da voli i žene i muškarce.

Demi Lovato otvorila je dušu i ispričala kako su njezini roditelji reagirali kad im je rekla da je biseksualna te da voli i muškarce i žene. 

Roditelji su bili puni podrške

"Svojim roditeljima do 2017. godine nisam rekla da se potencijalno vidim i u vezi sa ženom. Bilo je jako emotivno, ali i jako lijepo. Kad sam sve ispričala počela sam se tresti i plakati... Bilo je previše emocija. A moji su roditelji tako nevjerojatni. Bili su iznimno velika podrška. Moj tata je samo rekao: 'Da, očito! Sjetimo se pjesme 'Cool for the Summer'... A moja mama je bila ta zbog koje sam bila super nervozna, a ona mi je na sve rekla: 'Ja samo želim da ti budeš sretna.' To je bilo toliko lijepo. Baš sam zahvalna na svemu", ispričala je Demi u showu Andyja Cohena.

Problemi s vjerom

Rekla je kako nije sigurna kako će njezin život teći dalje, hoće li se zaljubiti u ženu ili u muškarca i s kime će osnivati obitelj, a nedavno se osvrnula i na činjenicu da je zbog svoje seksualnosti dugo bježala od svoje vjere, piše PopBuzz.

"Dugo sam vremena bježala od crkve. Nisam se osjećala pozvanom. Propitkivala sam svoju seksualnost. No, to se sada promijenilo. Pronašla sam jedno mjesto u Los Angelesu gdje me prihvaćaju onakvu kakva jesam, neovisno o tome koga volim. To je ono što mi je trebalo", priznala je.

Pjevačica je puta o svojoj seksualnosti progovorila u dokumentarcu Demi Lovato: Simply Complicated. Tada je priznala kako je "otvorena za povezivanje i s muškarcima i ženama" te da joj spol u svemu tome uopće nije važan. Kasnije je u intervjuu za InStyle izjavila: "Jako sam otvorena i mislim da je svaka ljubav - ljubav. Možeš je pronaći s bilo kojim spolom."

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?