Prvi Videostar 284 pregleda 23. studenoga 2018.

Dino je ovisnik o adrenalinu, a za video se jedino ne bi skinuo

dino crncic / instagram

Danas je vrijeme da upoznate novog Videostar kandidata, ovoga puta to je Dino Crnčić iz tima LayZ

Svaki dan vas upoznajemo s jednim od preostalih kandidata Videostara, a danas je vrijeme da upoznate Dinu Crnčića iz LayZ-jevog tima. Pa, evo kratak Q&A!

1. Na što si sve spreman za pobjedu na Videostaru?

Spreman sam na snimanje što luđih videa, challengea, izazova, prankova i još mnogo toga!

2. Koja je najluđa stvar koju bi napravio za YouTube video? Koja ti je granica? Što nikad ne bi napravio?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Scell Man (@dino.crncic_)

Najluđa stvar koju bih napravio za video bi bila skakanje s mosta, iz aviona, letenje wingsuit-om i još mnogo toga. Na YouTube-u nemam granica. A stvar koju ne bih napravio za YouTube video je - osramotio se bez odjeće. 

3. Tko su ti domaći, a tko strani uzori od poznatih faca? Zašto?

Od stranih YouTubera su mi PewDiePie, Dude Perfect... Od domaćih YouTubera LayZ, The Sikrt, Stuberi... Divim im se zbog ludih montaža, stuntova, prankova i trichshotova. 

4. Opiši najneugodniju situaciju koja ti se dogodila u životu?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@larslazar 📷

Objavu dijeli Scell Man (@dino.crncic_)

 Najneugodnjija situacija koja mi se do sada desila u životu je definitivno kada je moja majka pričala o mojim nezgodnim situacijama i to mojim prijateljima. 

5. Po čemu se izdvajaš od preostalih finalista ovogodišnjeg Videostara? 

Razlikujem se od ostalih kandidata po tome što želim isprobati sve lude i adrenalinske stvari i to sve želim podijeliti na YouTube-u. 

Pogledaj novu Videostar epizodu s najneugodnijim izazovima do sad:

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LukaM4141

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!
  • ChristinaMain

    Radim u kući i od $ 6000 do $ 8000 mjesečno od operacije zaraditi. Netko je spreman predstaviti osnovna samostalna djela za nekoliko sati dnevno u sobama i zaraditi dobar ček za to ... provjerite ovdje-----++++++ >>>>>>>> www.WebJob33.Com