Prvi 6712 pregleda 24. svibnja 2019.

Dino Jelusić otkrio što misli o Tari i kakve cure voli

dinojelusic/Instagram

Dino je za 24 sata odgovorio na 24 pitanja i podijelio neke jako zanimljive informacije

Dino je za 24 sata morao odgovarati na 24 brzinska pitanja gdje nije imao previše vremena za razmišljanje, već samo za iskrene odgovore. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jutarnji list Photo by Marko Todorov

A post shared by Dino Jelusic (@dinojelusic) on

Tako je otkrio kako bi, da nije pjevač, bio stolnotenisač, a upravo tako i provodi svoje slobodno vrijeme - igrajući tenis i stolni tenis. Da mora birati između Dalmatinki i Purgerica bez razmišljanja bi se odlučio za Dalamtinke, ali samo one koje su obzirne, kulturne i dobro odgojene jer ga, kako otkriva, samo takve djevojke mogu privući.

Priznao je kako nije gledao ni Game Of Thrones kao ni Breaking Bad... Da, još uvijek postoje ljudi koji nikad nisu pogledali niti jednu epizodu ovih mega popularnih serija, vjerovali ili ne. I napokon, priznao je što iskreno misli o Tari, svojoj partnerici u showu 'Zvijezde pjevaju'. 

Tara je radišna, plemenita i ambiciozna, rekao je Dino nakon što ju je urnebesno imitirao. "Iako nije pjevačica, mislim da je dovoljno talentirana", bio je njegov odgovor na pitanje što misli tko je najtalentiranija mlada nada Hrvatske, dok za hrvatsku estradu ima ove tri riječi: "Moglo bi bolje".

S obzirom na to, Dino nastavak svoje karijere ipak vidi u Americi, a kakvi su mu još planovi i i odgovore na sva pitanja možete pogledati ovdje:

Jesu li te iznenadili neki odgovori?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Volim te Dinooo! :D