Prvi 511 pregleda 24. studenoga 2021.

Dino Petrić ima hit s klapom Šufit: 'Ovo mi je bio san...'

neo visuals

Hvarski slavuj, koji je nedavno oduševio nastupom na slovenskom Supertalentu, ima novi hit 'Još me lipo gledaš' koji je snimio s popularnom splitskom klapom Šufit

"Kad sam bio mali, s bratom sam rado i često slušao klape, a klapa Šufit bila mi je najdraža. Ipak sam ja Dalmatinac, a Dalmatinci vole klape i klapsko pjevanje, to je svima dobro poznato. Brat i ja smo od malena učili harmonije i višeglasno pjevanje, a ovaj duet s jednom od mojih omiljenih klapa jedna je ogromna stepenica gore u mojoj karijeri", objasnio je Dino, koji, osim klapa, obožava slušati pjesme Olivera Dragojevića, Toše Proeskog i drugih talentiranih glazbenika. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U ovoj prekrasnoj klapskoj pjesmi koja je objavljena na JoomBoos YouTube kanalu, Dino ponovno pjeva o ljubavi, a upravo to mu je jedna od najdražih tema. Njegove ljubavne balade dosad su na JoomBoosu skupile više od tri milijuna puta, a osim svojim glasom i video spotovima, Dino je oduševio i publiku u ovogodišnjem izdanju emisije 'Slovenija ima talent'. 

 | Autor: neo visuals neo visuals

Ondje je nastupio s pjesmom 'Meni dobro je', velike slovenske zvijezde Jana Plestenjaka, a nakon njegova nastupa oduševljeno ga je zagrlila jedna od članica žirija, slovenska glazbena diva Marjetka Vovk. 

"Uzbuđen sam i oduševljen. Ni u snovima nisam zamišljao takve reakcije. Žiri i publika su me podržali i pljeskali. Nisam se uopće usudio pomisliti da će se to dogoditi", komentirao je tada Dino.

 | Autor: neo visuals neo visuals

Ovdje se prisjetite njegovo nastupa na Supertalentu, a kako glasi Dino u kombinaciji s višeglasjem klape Šufit, poslušajte i pogledajte ekskluzivno na JoomBoos YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?