Prvi Vrijeme da zablistaš! 652 pregleda 30. ožujka 2020.

Dino Petrić te zove: 'Prijavi se na novi show i snimimo hit'

Još uvijek vam ne želimo otkriti sve o našem novom showu 'Vrijeme da zablistaš', ali možemo vam reći da pobjednik ili pobjednica showa snima hit s Dinom Petrićem...

Talentirani i zgodni Hvaranin Dino Petrić nedavno je na JoomBoos YouTube kanalu izbacio svoj novi hit 'Vino i noć', kojim je napravio veliki zaokret u glazbenoj karijeri, a mladog ćemo pjevača uskoro moći gledati i kao lice novog JoomBoos talent showa 'Vrijeme da zablistaš'.

'Zablistaj i snimi pjesmu sa mnom'

"Kroz život nailazimo na razne stvari za koje smo stvoreni da ih radimo. Iz iskustva znam što znači dobiti savršenu priliku i isto tako zgrabiti je s obje ruke, ne puštati i dati sve od sebe da i ostane u tvojim rukama. Možda je baš ovaj show ta savršena prilika za tebe da pokažeš koliko zapravo voliš to što radiš i koliko si talentiran. Prijavi se i reci svijetu - ja sam TAJ", govori nam Dino, koji je i sam prije nekoliko godina bio u finalu glazbenog showa 'The Voice'.

 | Autor:

Show 'Vrijeme da zablistaš' nastao je u suradnji s Orbitom, a JoomBoos, Dino i Orbit u ovom showu traže nove glazbene zvijezde. Show kreće ovoga travnja, kada će se svi zainteresirani moći prijaviti i pokazati zašto su baš oni nove, potencijalne glazbene nade. Pobjednik ili pobjednica showa osvaja nagradu i snimanje ljetnog glazbenog hita s Dinom Petrićem.

Dino vas zove da zablistate

 | Autor:

Dino sve talentirane pjevače i pjevačice poziva da se prijave, a dok još službeno ne krene talent show, pratite Dinu na društvenim mrežama te slušajte njegov hit 'Vino i noć' na JoomBoos YouTube kanalu.

Pjesma 'Vino i noć' pravi je hit

Inače, ovaj njegov hit dosad je preslušan gotovo 200 tisuća puta, a Dino je rekao kako se nada da će ova pjesma, u ovim teškim vremenima u kojima se sada nalazimo, publici biti barem mali tračak nade i sreće.

"Vino i noć' je jedna totalno vesela, pozitivna, neopterećena pjesma koja te samo tjera da kreneš mrdati kukovima, pjevati i plesati. Nadam se da je ovo jedna od onih pjesama koja će ljudima ostati u uhu, s kojom će se publika povezati. Ne želim više pristajati na pjesme koje su samo ok, ali prolazne", ispričao je zgodni pjevač koji se proslavio pjevajući Oliverove hitove u emisiji 'A strana'.

 

Prijave za novi talent show kreću uskoro, a o svemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti! Svi zainteresirani i svi oni koji smatraju da imaju talent, moći će se prijaviti na službenoj web stranici već za nekoliko dana. Stay tuned!

Tvoja reakcija?