Prvi KORONA VIRUS 189 pregleda 19. ožujka 2020.

Disneyland će višak hrane iz parkova donirati potrebitima

Pixabay

Sve će donirati Second Harvest Food Banku u Orange Countyju, najavili su.

Iz Disneylanda su još prošlog tjedna najavili da će, zbog pandemije korona virusa, a zbog sigurnosti građana i posjetitelja, privremeno zatvoriti sve svoje zabavne parkove diljem svijeta. Sada su, pak, najavili kako će svu hranu iz parkova donirati onima najpotrebitijima.

Oduševili ovim potezom

 | Autor: street view street view

Višak svoje hrane donirat će lokalnim bankama s hranom, odnosno neprofitnim organizacijama koje tu hranu daju onima kojima je to zaista potrebno. I tim su činom razveselili i raznježili mnoge na društvenim mrežama!

Ovo prakticiraju već godinama

Parkovi već imaju sklopljena partnerstva s bankama hrane kojima doniraju pripremljenu hranu za one najpotrebitije i ovu praksu imaju već godinama, ne samo za vrijeme ove pandemije.

Samo prošle godine, parkovi Disneylanda donirali su više od 20.000 obroka potrebitim obiteljima, a Disney World je prošle godine donirao više od milijun obroka, javlja Prevention.

Stroge mjere zbog sigurnosti svih

Planirano je da parkovi ostanu zatvoreni do kraja ožujka, a iako ih je tužno vidjeti ovako puste, svi su svjesni da su ove mjere donesene za neki veći cilj, za opće dobro, za sigurnost svih.

 

Pogledajte trailer za novi serijal na JoomBoosu - APP!

 | Autor:

Tvoja reakcija?