Prvi 325 pregleda 12. rujna 2019.

Divno: Braća Jonas iznenadila obožavateljicu u bolnici

ljsworkinprogress/Instagram
Braća Jonas: Bolesna obožavateljica nije mogla na koncert, pa su oni došli k njoj

Amerikanka Lily Jordan željela je otići na koncert braće Jonas, no nije mogla zbog kemoterapije. Oni su je zatim iznenadili u bolnici...

Lily je pjevačima odlučila ispričati svoju situaciju i to putem Instagrama. Napisala im je sljedeće:

"Trebala sam sutra biti na vašem koncertu u Hersheyju, no umjesto toga, večer ću provesti preko puta ulice primajući kemoterapiju." Poruku je završila pozivanjem braće k sebi u bolnicu. "Ako želite doći, dat ću vam broj svoje sobe", napisala je Lily. I vjerojatno joj nije bilo ni na kraj pameti da će oni zaista doći!

POGLEDAJTE VIDEO:

Poruka je postala viralna, a dečkima nije dugo trebalo da joj odgovore. Već sljedeći dan, Kevin, Joe i Nick Jonas pojavili su se ispred njene sobe u dječjoj bolnici Penn State. 

S njima je došla i Pryanka

 | Autor:

"Vidjeli smo tvoju poruku i jednostavno smo morali svratiti", rekao joj je Joe. Osim upoznavanja sa svojim idolima, Jordan je upoznala i glumicu Priyanku Chopru, suprugu Nicka Jonasa, koja je ondje došla s njima.

 | Autor:

Dečki su Lily također odlučili posvetiti jednu pjesmu na nadolazećem koncertu, a ona je odabrala da to bude pjesma s njihovog albuma 'S.O.S.'

'Uljepšali ste mi život'

Hrabra Lily nije zaboravila i na suprugu Joe Jonasa, Sophie Turner, zvijezdu 'Igre prijestolja'. Njoj je po Joeu poslala ručno izrađenu narukvicu.

"Wow, zbilja je nevjerojatna moć društvenih mreža. Kemoterapija mi više nije toliko mučna. Hvala, hvala, hvala braći Jonas što su došli do mene. Uljepšali ste mi život", zahvalila im je Lily na Instagramu. 

Awwww... Ovakve priče nam vraćaju vjeru u ljude! <3

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?