Prvi 289 pregleda 17. siječnja 2019.

Dječji doček nove s Leom, Rastom i Nikom

Leo, Rasta i Nika posjetili su Đurđevčane

Turistička zajednica Grada Đurđevca i Grad Đurđevac su po prvi puta organizirali Dječji doček Nove godine uz Joomboos YouTube teen zvijezde i dnevni vatromet.

Možda te zanima... Možda ste propustili: Nika, Rasta i Leo posjetili Đurđevac

Doček je organiziran ispred Utvrde Stari grad, a sam program je započeo od 10:00 sati s dolaskom Djeda Mraza i podjelom poklona za najmlađe. Nakon podjele poklona, na pozornicu su došle najpoznatije YouTube teen zvijezde; Borna Rastović, Nika Pavičić i Leo Valentić.

Nika, Rasta i Leo

 | Autor:

Svojom pojavom su oduševili sve prisutne, ali im i pružili mogućnost da im svi zainteresirani postavljaju pitanja kao i to da se fotografiraju s njima. Nakon zajedničkog odbrojavanja s našim Youtube zvijezdama, točno u podne ispucan je dnevni vatromet u šarenim bojama i dočekana je nova 2019. godina.

 | Autor:

 | Autor:

Nakon završetka programa, Borna, Nika i Leo su obišli Interpretacijski centar Picokijade smješten u Muzeju Grada Đurđevca, u kojemu su uz pomoć stručnog voditelja saznali sve o prirodnim i geografskim karakteristikama grada Đurđevca, kao i povijesti đurđevačkog kraja, a osim povijesnih činjenica, naše Youtube zvijezde imale su kratki uvid i u prikaz ''Legende o Picokima''.

Posjet hrvatskoj Sahari

 | Autor:

Ono što je ih je najviše očaralo i zainteresiralo prilikom posjeta u Đurđevcu, bili su najpoznatiji stanovnici Hrvatske Sahare, deve Đurđica, Tomica, Dina i Romeo, o kojima su htjeli saznati nešto više i s kojima su se fotografirali. Ondje su osim deva, razgledali i cijeli mali zoološki vrt s patuljastim kozama, ovcama, konjima, magarcima te autohtonoj peradi.

Na kraju svojeg posjeta, Borna, Nika i Leo obišli su i uređeno Advetnsko selo uz Utvrdu Stari grad gdje su isprobali đurđevačko klizalište.

 | Autor:

 | Autor:

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    awwww supeeer