Prvi 217 pregleda 10. svibnja 2018.

Djevojka izašla na 200 spojeva u dvije godine?!

Djevojka iz Južne Koreje Han Mirim savršen je primjer "izbirljivice" kada su u pitanju frajeri. Naime, u posljednje dvije godine uspjela je izaći na spoj s čak njih 200, a jedan od glavnih kriterija joj je bio njihov novčanik.

Han Mirim je nedavno gostovala u poznatom Južnokorejskom TV show-u Mars People XFile u kojem je s javnosti podijelila svoju sklonost prečestim mijenjanjima partnera za dejtanje. Premda je većina pomislila kako Han kod dečkiju traži isključivo novac i ostavlja svakoga tko ne ispunjava njezine kriterije, nekolicina se ipak iznenadila.

 | Autor: Djevojka je u TV emisiji otkrila kako novac nije primarno što traži od muškaraca, već beskonačna pažnja koju će joj netko najbolje pokazati ukoliko ju neprestano obasipa poklonima, plaća izlaske te ručkove i večere. Mnogi od njih nisu bili spremni toliko se truditi oko nje i iz tog ih je razloga ostavljala bez razmišljanja već na prvom spoju.

 | Autor:

Primjer jedne takve situacije dogodio se kada se na spoju požalila dečku kako su joj previsoki računi za telekomunikacijske usluge na što joj je on rekao kako će joj dati novac za plaćanje tih računa ali bi volio kada bi ona zauzvrat platila njihovu večeru.

Pogađate, Han se ideja o tome da ona bilo što plaća nikako nije svidjela tako da je taj spoj neslavno propao. Nadamo se da će i Han nakon mnogobrojnih pokušaja napokon pronaći "gospodina savršenog".

 | Autor:

 | Autor:

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • misskiss

    cula sam da se moras isusirat da bi se svidjela deckima... izgleda da ipak nista od mene i spojeva
  • kbc74dnr1992

    hahah kraljica, tak ću i ja s obzirom da u ovom zagrebu ne možeš pronać normalnog frajera