Prvi Videostar 386 pregleda 15. prosinca 2018.

Dođi na meetup na Trg bana Jelačića!

Meetup je na adventskoj JoomBoos kućici kod sata.

Finalisti Videostara Doris, Sven i Paolo te njihovi mentori Saamo Petra, LayZ i TheSikrt imaju meetup u Zagrebu koji ne smiješ propustiti! 

Dođi na Trg Bana Josipa Jelačića u 18:00 i do 19:00 ćeš se moći družitu sa svojim omiljenim youtuberima!

Uživo ih još možeš upoznati i u nedjelju 16. Prosinca na finalnom Videostar eventu gdje će biti proglašen pobjednik. Karte možeš kupiti za 49,00 kn na www.entrio.hr, a ako kupiš dvije ulaznice, treću dobiješ gratis. U VideoStar magazinu možeš naći i popust od 25 kuna za ulaznicu za Videostar božićni party!

Zato, nemoj zaboraviti! Vidimo se danas u 18:00, na Trgu bana Josipa Jelačića na adventskoj kućici JoomBoosa koja se nalazi kod sata! 

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani! U novom broju možete pročitati ekskluzivnu ispovijest xnix2x i 8rasta9, intervjue s Dennisom Domianom i Bakom Prase, vidjeti kako poznate youtuberice izgledaju bez šminke i još hrpu super priča! Na poklon dobivate 18 postera i blagdanske postcardse gdje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati im na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, a najkreativnije ćemo i nagraditi! Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! U magazinu se nalazi i popust od 25 kuna za ulaznicu za Videostar božićni party!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve