Prvi 2124 pregleda 30. ožujka 2019.

Doktorica 'prišt': Snimila istiskivanje ogromne ciste!

Olivia Rodrigo Instagram

Kad ovo pogledate, i ako pogledate, vjerojatno vam neće biti dobro...

Doktorica Sandra Lee, koju nazivaju 'stiskačicom prišteva', već je navikla na ogromne prišteve i ciste koje je potrebno istisnuti i njoj se to uopće ne gadi. Ali, snimke istiskivanja redovito objavljuje na Instagramu i publika je podijeljena - neki uživaju gledajući, a drugima se okreće želudac, piše Cosmopolitan.

Prije par dana je objavila istiskivanje ogromne ciste koja dotad nije bila ni taknuta - i vjerujte nam - nakon što ovo pogledate (ako pogledate) neće vam biti dobro...

Ugh...

 | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram

"Samo ću malo stisnuti, okej? Jeste li dobro? Možda vas stišćem malo jače, ali... Pokušat ću sve istisnuti van", govori u videu na Instagramu, a u kadru možete vidjeti isključivo cistu i sve što iz nje izlazi. 

Kad je gospođu upitala koliko dugo već ima ovu cistu na vratu, ona joj je odgovorila: "Već neko vrijeme..."

Između stiskanja, ženi je nekoliko puta dala lijekove kako bi joj umrtvila dio vrata na kojem se nalazi cista, jer bi bol pri stiskanju 'na živo' bila prevelika. A oduševljena Lee ovu je cistu nazvala 'djevicom', jer je netko istiskuje po prvi put. "Tako ih mi volimo zvati", objasnila je.

No, još jedan specijalitet za kraj ove priče... Lee je ispod videa na Instagramu napisala: "Obožavam cistu koja nastavlja davati..." Ugh...

Ovo gledaš na vlastitu odgovornost!

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    odurnoooo :O