Prvi 6430 pregleda 26. siječnja 2019.

Dolazi sezona Vodenjaka: Vrijeme je za opuštanje

fashiongalsz/instagram

Iako je sezona Jarca bila teška, pripremi se na malo mira i odmora.

Evo kako će svaki znak provesti sezonu vodenjaka, piše Cosmopolitan.

OVAN

Ti si jako individualan, baš kao i Vodenjak, ali ovo je vrijeme da otvoriš svoje poglede prema drugima i da vidiš cijelu sliku, ne samo ono što ti je pred nosom. Utjecaj drugih dopušta ti da promjeniš svoje planove za budućnost i da bolje shvatiš sebe i kako se ističeš od drugih. 

BIK

Razmišljaj izvan okvira i otkrij nove načine na koje možeš ostvariti svoje radne ciljeve. Radije si sam i radiš sve po svom, ali dopusti svom timu da ti pomogne i dogurat ćeš daleko.

BLIZANCI

Voliš učiti i sada je pravo vrijeme da zgrabiš sve prilike koje ti se pruže. Sa svakim odnosom stvorit ćeš novo iskustvo i svaki dan ćeš se osjećati kao da ideš na novu avanturu. Ako cijeli mjesec planiraš putovati, sigurno ćeš imati iskustvo koje ćeš pamtiti do kraja života.

RAK

U životu se oslanjaš na svoje osjećaje i sve te jako pogodi. Vodenjak je najmanje osjetljiv od svih znakova, pa ti je teško kada se previše oslanjaš na sovju intuiciju i kada se pokušaš duboko povezati s nekim u ovom razdoblju. Sezona vodenjaka pomaže ti da nađeš drugi način da se povežeš s drugima, a ne da samo pričaš o teškim stvarima koje ti se događaju. Bit ćeš jako socijalan i izaći ćeš iz svog oklopa. 

LAV

Vodenjak je tvoj suprotan znak, pa se stvari mogu činiti malo klimave u ovo doba godine. Voliš biti zvijezda showa, ali ovo je sezona Vodenjaka i sve se vrti oko prijatelja i timskog rada. Za tvoj znak, jedan od najvećih fokusa su tvoje pojedinačne veze s drugim ljudima i ono što radiš da bi im bio podrška. Proučavanjem s kim najviše provodiš vremena i kako se slažeš s njima, saznat ćeš mnogo o sebi. Nova prijateljstva se rađaju, a postojeće veze postaju sve jače i jače. 

DJEVICA

Trebao bi se posebno fokusirati na svoje obaveze, posao i zdravlje. Bilo to da se više potrudiš na poslu ili osmisliš novu rutinu vježbanja , sezona Vodenjaka će te tjerati na znojenje.

VAGA

Ljubav je donekle u zraku. Sezonom vodenjaka otključavaju ti se zone romantike i ljubavi, ali Vodenjak je znak platonskih prijateljstava. Možeš se zabavljati s flertom i uživati u kreativnosti i energiji. Motivirat će te timski rad i odnos s drugima, pa uživaj u ovom razdoblju dok si tako dobar u socijaliziranju. 

ŠKORPION

Svi se vani zabavljaju i partijaju, dok se ti osjećaš kako bi radije ostao doma. Ti si vrlo emocionalan vodeni znak dok je Vodenjak vrlo hladan i odvojen od svojih osjećaja. Poveži se sa svojom obitelji i ljudima koji žive s tobom. To su veze koje ti najviše znače, a ako ih ojačaš, ona će i ojačati temelj ostatka tvog života. 

STRIJELAC

Sezona jarca za tebe je bila jako užurbana i bio si pun posla, takva će biti i sezona Vodenjaka, ali na potpuno drugačiji i zabavan način. Sljedeći mjesec je mjesec novih poznanstava, učenja, podučavanja i putovanja. Uvijek postoji okupljanje na koje odlaziš poslije posla i svaki vikend ti je isplaniran. 

JARAC

Uvijek imaš posao na umu Vrijeme je da se opustiš jer postoji puno načina na koje se možeš zabaviti. Čak i ako bolje upoznaš svoje radne kolege, možeš poboljšati svoj život. Možeš pronaći novog najboljeg prijatelja ili naći novo društvo za svoj omiljeni hobi.

VODENJAK

Sretan rođendan! Ovo doba godine je samo tvoje i reflektor je na tebi. Svačije raspoloženje je uravnoteženo s tvojom vibrom, a ti sada možeš procvjetati u bilo kojem aspektu svog života. Imaš puno prilika da se povežeš s prijateljima, pričaš o svojim interesima i uživaš.

RIBE

Tvoj znak je najemocionalniji znak od svih, a svi vodeni znakovi teško se nose sa sezonom hladnog Vodenjaka. Sada otplivaj i opusti se sam, u svom malom svijetu jer ti se atmosfera sada čini pre napeta. Uzmi si vremena i opusti se, meditiraj ili radi sam ako trebaš. 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Katja

    uskoro mi je rođendan 1.2
  • mala_loodacha

    napokooon