Prvi 411 pregleda 30. travnja 2019.

Doris slavi okrugli broj pratitelja na Instagramu!

doris stanković/Instagram

Doris je tek nedavno pobijedila na Videostaru, a već je skupila hrpu fanova koji je obožavaju

Naša Doris Stanković danas itekako ima razloga za slavlje. Naime, na Instagram profilu dosegla je 20.000 pratitelja! Prilično impresivno zar ne? Možda vam se taj broj trenutno ne čini velikim u odnosu na broj pratitelja nekih drugih youtubera, ali morate imati ovo na umu. Neki youtuberi svoje pratitelje skupljaju puno duže te su se na YouTubeu, kao i ostalim društvenim mrežama već itekako udomaćili.

 | Autor: doris stanković/Instagram doris stanković/Instagram

Doris je u YouTube svijet ušla tek nedavno, odnosno prijavom na JoomBoos Videostar u kojem je i pobijedila. Publika je odlučila da je upravo ona najkreativnija i najzanimljivija natjecateljica i svojim glasovima osigurali su joj mjesto u JoomBoos timu. Simpatična youtuberica u međuvremenu je itakako opravdala svoju pobjedu, a mi jedva čekamo vidjeti što će nam sve tek pripremiti. Ako je suditi prema do sada viđenom, možemo očekivati svašta!

Transformacija

Da je Doris zaista dinamična pokazuje i njezina transformacija izgleda, koju je poput broja pratitelja na Instagramu u kratkom roku dovela na novu razinu. Evo kako je Doris izgledala kad smo je upoznali i kako izgleda danas:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovo su dvije ljepotice #saamopetraa #dorisstankovic @saamopetraa liked 😍 @doris.stankovic

A post shared by Wlw_Croatia (@wlw__croatia) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 objava....nadam se da vam se sviđa @doris.stankovic /@doris.poruke #munjice⚡💛 #dorisstankovic ❤️⚡

A post shared by Don't follow me i'm lost too (@doris_stankovicc.fp) on

Nama je bila i ostala predivna, zar ne?

Čestitamo Doris!

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Bravoo!