Prvi KORONA VIRUS 1488 pregleda 20. ožujka 2020.

Dosađuješ se u izolaciji? Pogledaj neku od ovih serija

Pixsell

U ovom je trenutku većina ljudi u nekoj vrsti samoizolacije. A dok vrijeme provodite kod kuće, poštujete upute stručnjaka te ste uključeni u akciju #ostajemdoma, evo što možete gledati na JoomBoosu ako više nemate nikakvu ideju za bingeanje!

Izdvojili smo najpopularnije serije i serijale na JoomBoosu koje možete pogledati u izolaciji, kod kuće. Pogledajte ih sa sestrom, bratom, mamom, tatom, ili s kime god da ste trenutno doma. Uživajte i budite odgovorni, budite ljudi!

POGLEDAJTE SERIJU SAVRŠEN SPOJ:

POGLEDAJ PRVU I DRUGU SEZONU ISTOG SNA:

POGLEDAJ PRVU I DRUGU SEZONU PRANK'DA:

POGLEDAJ ANIMIRANU SERIJU 'EKSKURZIJA':

POGLEDAJ NAJBOLJE EPIZODE SERIJALA 'ŠBBKBB':

Opasno dobar novi serijal

A već ove nedjelje od 11:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu možete pratiti novi, originalni JoomBoos serijal 'Ako prođe, prođe'. Pripremite se na opasno dobar serijal koji će vas šokirati!

UKLJUČITE SE U PREMIJERU I OSVOJITE JOOMBOOS POKLON PAKET:

Već sad se možete uključiti na premijeru prve epizode APP-a, napisati brutalan komentar o tome što očekujete od serijala, zašto ga jedva čekate pogledati i što mislite, kako će se Magic Leon u njemu snaći. 

Najkreativniji komentar odabrat ćemo ove nedjelje, a naj kreativac osvaja super JoomBoos poklon paket! Tri, dva, jedan - priključi se i dočekaj prvu epizodu s nama!

 

 

Pogledajte trailer za novi serijal na JoomBoosu - APP!

 | Autor:

Tvoja reakcija?