Prvi 543 pregleda 12. siječnja 2022.

Dosta ti je Tindera i loših uleta? Prijavi se u novi show

24sata video

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA nastavlja s najboljim video sadržajem, a ovoga puta, glavne zvijezde ste vi. Saznajte kako se možete prijaviti u novi show

Da, dobro ste vidjeli, ovo je prilika za vas bez obzira živjeli u gradu ili na selu. Bez obzira kojoj životnoj dobi pripadate, koji spol vas privlači te koliko je propalih veza iza vas. 

Ljubav ne poznaje vrijeme, mjesto ni granice, a "Spoj na slijepo" mogao bi vam ponovno probuditi zaboravljene leptiriće u trbuhu. Sjećate ih se? 

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA vodi vas u potpuno novi dating serijal "Spoj na slijepo" koji daje priliku kandidatima da pronađu ljubav. Možda ljubav za cijeli život, novu vezu, uzbudljivu romansu, samo prijateljstvo a možda i ~ ništa. No, vrijedi probati, zar ne? 

Ako smatraš da si dovoljno otvorena osoba za nove izazove, spremna za nove avanture i nezaboravna iskustva, onda je "Spoj na slijepo" prilika za tebe! 

U ovom showu spojit ćemo dvoje potpunih neznanaca koje vodimo na neobičan spoj. Oni će se prvi puta upoznati pred našim kamerama i doznati jesu li stvoreni jedno za drugo. Nakon spoja ih ne ženimo, nemamo prsten, ni matičara :) … samo je na njima što će se nakon spoja dogoditi. Mi se možemo samo nadati leptirićima. 

Da bi zaplovili sa nama u nove ljubavne pustolovine i pokazali našim gledateljima kako izgleda pravi spoj, sve što trebate učiniti je prijaviti se u "Spoj na slijepo". 

Za prijavu je potrebno poslati svoje podatke (ime i prezime, datum rođenja, mjesto prebivališta, kontakt broj) te svoju fotografiju na e-mail adresu spojnaslijepo@gmail.com

Svi vaši podaci koristit će se isključivo za potrebe prijave za sudjelovanje i neće se koristiti u druge svrhe.

Tvoja reakcija?