Prvi 1156 pregleda 26. prosinca 2019.

Dove Cameron se tetovirala u čast preminulog kolege

dovecameron/Instagram

Poznate Disneyeve zvijezde bile su jako dobri prijatelji. Cameronova smrt pogodila je glumicu koja će na ruci i u srcu zauvijek nositi uspomenu na svog kolegu.

Glumica Dove Cameron tetovirala se u čast svog tragično preminulog prijatelja i kolege Camerona Boycea. Boyce je preminuo tijekom sna od napadaja, imao je samo 20 godina. Dove je bila jako bliska s Cameronom, a zajedno su glumili u filmu 'Descendants'. Bili su velike zvijezde Disneya, a Cameronova smrt šokirala je cijeli Hollywood, piše Popbuzz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@wieldingpeace

A post shared by DOVE (@dovecameron) on

Voli se tetovirati

Tetovažu je otkrila u videu za Vogue u kojem su je kamere pratile 24 sata. tijekom snimanja Dove je stala kraj tattoo salona i otkrila da će se tetovirati u čast kolege. To joj je 11 tetovaža koju si je dala tetovirati. Odabrala je kreativnu i zanimljivu tetovažu:

"Često se tetoviram i to je za mene veliki dan u životu. Odlučila sam tetovirati pištolj iz čije cijevi će izlaziti ruža ili buket cvijeća."

Video pogledajte ovdje:

Dublja poruka?

Otkrila je još jednu zanimljivu informaciju. Glumica se zalaže za zabranu oružja i ne podržava njegovo korištenje, pa je opcija s cvijećem koji izlazi iz pištolja zapravo simbol mira. Pritom je istaknula da se zbog toga tetovaža tiče i Camerona koji je prije smrti krenuo s otvaranjem organizacije 'Wielding Peace.'

Odlazi na terapije

Glumica trenutno odlazi na terapije i sav joj je fokus na mentalnom ozdravljenju. Cameronova smrt jako ju je pogodila. Samo mjesec dana nakon njegove smrti u intervjuu za E!'s Daily Pop rekla je:

"Rad s Cameronom je kao da radiš s obitelji."

Jako lijep čin glumice i predivna tetovaža koja bi se Cameronu sigurno svidjela.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?