Prvi 1486 pregleda 14. prosinca 2021.

Druga sezona 'Squid Gamea' dobit će mračne zaplete?

netflix/instagram

Korejska serija 'Squid Game' najgledanija je Netflixova serija svih vremena i niti malo ne čudi da obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju njenu drugu sezonu. Upravo o drugoj sezoni i njenim zapletima, u jednom intervjuu govorio je redatelj ove serije Hwang Dong-hyuk

Obožavatelji Netflixove serije 'Squid Game' željno iščekuju drugu sezonu, a redatelj Hwang Dong-hyuk već je najavio što bi se u novoj sezoni moglo događati, piše Her. U intervjuu za Entertainment Weekly otkrio je da će se glavni lik Gi-hun uskoro morati suočiti s jednom vrlo važnom odlukom - onom između dobra i zla. 

"U prvoj sezoni imali smo prilike vidjeti kako je Gi-hunova humanost prikazana kroz određene situacije te da je ona bila prilično pasivna. Ali, u drugoj sezoni, zbog onoga što je naučio kroz igre i iskustva u prvoj sezoni, ta će humanost biti prikazana potpuno drugačije", rekao je Hwang. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Leah (@gi_hun_simp)

"Mislim da će Gi-hun doći do određene točke gdje će biti stavljen na kušnju", rekao je Hwang i dodao da bi i Gi-hun mogao proći kroz sličnu transformaciju kao i Front Man koji je u prvoj sezoni bio pobjednik igre.

Hwang se osvrnuo i na ostale potencijalne radnje koje bi se mogle odviti u drugoj sezoni. "Postoji još nekoliko priča kojima se nismo dovoljno posvetili. Na primjer, ona o policajcu i njegovom bratu. Mogao bi se osvrnuti i na priču o regruteru u odijelu koji je s Gi-hunom igrao igru 'ddjaki' i dao mu karticu na kraju prve sezone", ispričao je.

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?