Prvi 1758 pregleda 14. srpnja 2019.

Drugi dan Ultre: Joomboosovci partyjali s poznatim licem

saamopetraa/Instagram

Youtuberi se sjajno zabavljaju i drugog dana roadtripa, a na Ultra Europe festivalu u Splitu su sreli Marka Vuletića s kojim su partyjali.

JoomBoosovci Thesikrt, Svenky i Saamo Petraa sjajno se zabavljaju na roadtripu koji su im omogućili Coca-Cola i Volkswagen. Tijekom druge večeri Ultre sreli su poznatog youtubera, Marka Vuletića. Vesela ekipa objavljivala je storyje i otkrili nam kako partyja.

 | Autor: saamopetraa/Instagram saamopetraa/Instagram

Pažnju fanova su privukli Petra i Marko. Naime, youtuber je Petru mazao labelom po prsima. Nakon toga su se 'razbacali' na hitove izvođača, a Petra, Marko i Svenky su pokazali zanimljive plesne pokrete.

 | Autor: marko_vuletic/Instagram marko_vuletic/Instagram  | Autor: marko_vuletic/Instagram marko_vuletic/Instagram Petra je na festivalu srela Dj-icu Melizu, a djevojke su ponosno objavile zajedničku fotku.

 | Autor: saamopetraa/Instagram saamopetraa/Instagram

 | Autor: mliiisa/Instagram mliiisa/Instagram

Tijekom drugog dana youtuberima se pridružio 10ficho, a partyjali su do ranog jutra. Pogledaj u galeriji kako je izgledao drugi dan Ultre naših JoomBoosovaca.

1/10
ultra 2 dan

 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..