Prvi 4640 pregleda 09. kolovoza 2019.

Egzorcizam: Što je to?

David East/Unsplash

Možda si već vidio potresnu snimku iz Međugorja na portalu 24sata u kojoj svećenici mole nad ženom koja vrišti i trese se.

Stoga smo ti odlučili postajniti što je to egzorcizam. Naime, riječ je o obrednom postupku istjerivanja zlih duhova iz opsjednutih ljudi. Tako snimke poput ove nisu rijetkost. A već nekoliko slučajeva zabilježeno je u Međugorju. 

Tvorac horora Egzorcist, William Friedkin snimio je i dokumentarni film o najpoznatijem vatikanskom egzorcistu, pokojnom ocu Amorthu.

Iako to nije jedini film ovakve tematike, znanstvenici tvrde da u stvarnost i dalje nema dokaza da se radi o natprirodnim stvarima. Bilo kako bilo, dokazano ili ne, jedno je sigurno, prizor iz Međugorja doista je potresan.

 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    scaryyyyy jakoooo