Prvi 191 pregleda 25. veljače 2015.

Ekipi iz R5 magija iz Hogwartsa pomoći će na koncertima

r5
Olivia Rodrigo Instagram
Ekipi iz R5  magija iz Hogwartsa pomoći će na koncertima Ekipi iz R5  magija iz Hogwartsa pomoći će na koncertima Ekipi iz R5  magija iz Hogwartsa pomoći će na koncertima Ekipi iz R5  magija iz Hogwartsa pomoći će na koncertima

Svo troje fanovi su malog čarobnjaka pa su se tako i uputili u školu magije

Riker, Rocky, and Rydel Lynch sa perona 9 i 3/4  krenuli su u školu za koju nitko ne misli da je dosadna.

Naši R5 otišli su naime u Hogwarts, mjesto gdje su Ron, Hermiona i Harry naučili osnove čarolija ali i otkrili puno toga što nisu smjeli. Sva tri dana, koliko su bili tamo, nisu krili oduševljenje magičnom hranom, što su i napisali na svojim Twitter profilima. 

Naša ekipica otišla je i do Hogsmeada, čarobnjačkog sela gdje su pogledali tekmu "metloboja" i probali grah sveokusnjak, koji se najviše svidio Rockyu. Kažu kako im je jedino žao što i u pravom životu ne postoje čarobni štapići i plašt nevidljivosti jer bi im oni uvelike pomogli u koncertima :)

Bend inače ne odlazi na turneje bez barem tri nastavka Harrya Pottera koje čitaju kad im dosadi tulumarenje. Nakon posjeta tamo, otišli su u grad Orlando u Engleskoj gdje su održali privatni koncert za nečiji rođendan.

Tvoja reakcija?

ŠERAONA

Influenceri si čitali hejt komentare: 'Riječi jako bole'

1 komentar/a

JamieParker

PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do Slijedite upute ovdje.............www.new.cash67.com