Prvi 4 pregleda 13. listopada 2016.

Ekskluzivno: Justin priprema iznenađenje za hrvatske fanove!

Justin Bieber
Official

Manje od mjesec dana dijeli nas od koncera godine, a za sve Justinove fanove stižu vijesti o kojima su sanjali...

Ostalo je manje od mjesec dana do najiščekivanijeg događanja godine, koncerta najpopularnije svjetske glazbene zvijezde Justina Biebera koji će se održati 9. studenog u Areni Zagreb

Iako je koncert službeno rasprodan prije par mjeseci, za ulaznicama i dalje vlada pomama kakva nije zabilježena još od legendarnog nastupa grupe U2 u Zagrebu. Upravo su zato organizatori odlučiti osloboditi prostor za dodatna mjesta oko pozornice kako bi u nastupu svog idola moglo uživati još nekoliko stotina fanova. Zato, beliberi koji još niste stigli nabaviti svoju ulaznicu, odahnite, jer će u ponedjeljak, 17. listopada, u 12 sati u prodaju biti pušteno još 500 ulaznica po cijeni od 565 kuna!

- Izuzetno nam je drago što obožavatelje možemo razveseliti ovom informacijom. U suradnji s menadžmentom Justina Biebera uspjeli smo osigurati prostor za još 500 mjesta te tako ispuniti želju onima koji nisu stigli kupiti svoju ulaznicu na vrijeme. Ponosan sam što u Zagreb dovodimo zvijezdu poput Justina čime potvrđujemo da je Hrvatska nezaobilazna destinacija velikih svjetskih glazbenih događanja - izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke MPG, koja je organizator koncerta Justina Biebera u Zagrebu.

Turneja PURPOSE već je sad proglašena najuspješnijom turnejom s rekordnom zaradom u 2016.godini. Također, u godinu dana čak četiri pjesme s albuma Purpose našle su se na prvom mjestu ljestvice u Velikoj Britaniji što je do sad uspjelo samo Elvisu Presleyju, a ovaj izvanredni glazbenik može se pohvaliti još jednim rekordom – tri pjesme sa spomenutog albuma našle su se u TOP 5 ljestvici u isto vrijeme. 

Samo ove godine Justin je osvojio nagradu Billboard za najboljeg muškog izvođača i za najveću zvijezdu na društvenim mrežama te svoju prvu nagradu Grammy za najbolju dance ploču. Uz osvojene nagrade, nominiran je i za American Music Awards 2016 u čak pet kategorija - za izvođača godine, video godine, najboljeg muškog izvođača, najbolji album i najbolju pjesmu u pop/rock kategoriji. 

Zato, treba li vam više razloga da dođete na koncert godine?

Ulaznice će se moći nabaviti na prodajnim mjestima Eventima i na službenoj stranici www.eventim.hr.

Osim toga, uz ove ulaznice, ostalo je još nekoliko VIP ulaznica. Tako se u ponudi nalazi „Ultimate“ VIP 1 ulaznica po cijeni od 7.450,00 kuna, koja uključuje uživanje u koncertnom spektaklu u posebnom odjeljku na kraju pozornice, takozvanom sjedištu #GetCloser koje je najbliže najbliže Justinu. Također, za najveće obožavatelje osiguran je i poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćini, zatim obilazak backstagea gdje će iz prve ruke saznati što se događa iza scene i što je sve potrebno za stvaranje uspješne svjetske turneje te će kući ponijeti i posebne poklone – ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i premium robni paket stvoren ekskluzivno za Ultimate #Purpose fana.
Ulaznice „I'll see you“ VIP 2 mogu se osigurati po cijeni od 4.025,00 kuna, a ono što dolazi u paketu je premium ulaznica, poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćin te također poseban paket s poklonima - ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i robni paket.
U prodaji se nalaze i „Where Are You Now“ VIP 3 ulaznice koje uključuju premium ulaznicu, premium robni paket stvoren ekskluzivno za VIP #Purpose fana, poseban VIP ulaz te ekskluzivnu #GetClosertoJustin pločicu. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?