Prvi 19 pregleda 20. srpnja 2016.

Elemental na Regiusu: Šibenik je jači od cajki!

Remi
Pixsell

Uz Elemental u Šibeniku nastupaju M.O.R.T., Disciplina Kitschme, Pullover, Sassja, Mnogi Drugi, Kawasaki 3P, Kandžija i Gole žene, Chui, Teški Osjećaji

''Jako mi je drago što nastupamo na jednom ovako etabliranom festivalu koji je na dobrom glasu. Folk muzika je "pojela" mnoge gradove i upravo zato ovakav festival treba njegovati. Garantiramo super zabavu''' rekla je Remi iz Elementala uoči Regius festivala koji se 29. i 30. srpnja održava u Šibeniku, na prostoru bivše tvornice TEF, odmah do plaže Banj. 

Osim Eelementala, na Regiusu nastupaju i Teški osjećaji, Kandžija i gole žene,  Disciplina Kitschme, Kawasaki 3p, Chui, Mnogi drugi, Sassja, M.O.R.T i Pullover. 
''Regius posjećuje sve veći broj ljudi, iz godine u godinu nastojimo poboljšati program. Sada imamo veliku glavnu binu, imamo i malu binu za popratni DJ program na kojoj će party trajati do 6 sati ujutro. Imamo riječke prijatelje koji dovode svoju pokretnu kuhinju u kojoj će se pripremati mesna i vegetarijanska jela. Osim toga, tu je i kamp koji je za sve besplatan. Garantiramo super zabavu'', kaže Igor Bergam, predsjednik udruge P.A.R.K., ujedno i glavni organizator festivala. 

Karte se prodaju po cijeni od 90 kuna za dva dana i 60 kuna za jedan dan. Mogu se nabaviti u Šibeniku u caffe barovima Baldekin, Azimut i Skipper ili online na Entrio i Croatia Ticket sistemima.

Regius festival | Autor: Official Official

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°