Prvi 41 pregleda 01. svibnja 2016.

Novost s 5.000 lajkova: Ella Dvornik osvojila prestižnu blogersku nagradu

Ella Dvornik

Ella je izabrana kao jedna od troje najboljih između čak 3000 blogera, prema mišljenju UK Blog awards

Ella Dvornik dokazala je kako jabuka ne pada daleko od stabla ( u najpozitivnijem mogućem smislu) i ušla u top tri najbolja blogera u Velikoj Britaniji sa svojim popularnim blogom I'm Ella, prema mišljenju UK Blog awards.

Ella je je iznimno aktivna na društvenim mrežama, ulaže puno truda u svoj blog stoga ju je ovo priznanje jako obradovalo. Žiri je birao između 3000 UK blogera, pa je ovo veliko postignuće, a uz to je još i jedina Hrvatica.

Novost je objavila na svom 'fejsu' i zaradila brojne lajkove:

'Hvala svima! Ovo mi tako mnogo znači. Radim 24 sati dnevno i sedam dana u tjednu na mojem blogu i društvenim mrežama, i tako sam počašćena ovim priznanjem,' napisala je Ella na svojem Facebooku uz vlastitu fotografiju s ovoga događanja.

Dodala je još i ovo:

'Iskreno mislila sam da će naši mediji ignorirati inozmeni uspijeh, jer znam da su uglavnom žuti naslovi bitni , ali eto iznenađena sam podrškom koju dobivam trenutno od svih na našoj sceni. Mnogo mi znači i drago mi je da me ljudi prepoznaju kao nešto više od "kćerke". U životu je najteže izboriti se ako imate stigmu tuđeg uspjeha. Meni je drago da sam u zemlji Britanaca samo još jedna nepoznata osoba koja se bori za svoj uspijeh. Mislim da ovime dokazujem....zaista, tko god da jeste ... Vani se zaista morate izboriti za sebe, jer vanjski svijet zaboli đon za vas status'.

Ella je na dodjeli blistala u preslatkoj haljinici domaćeg dizajna Andy's, dizajnerice Andree Anić.

Bravo Ella!

Ella Dvornik | Autor: Facebook Facebook

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
 

Tvoja reakcija?