Prvi 15 pregleda 07. rujna 2016.

Ella Dvornik statusom rasplakala Hrvatsku!

Ella Dvornik

Prošlo je osam godina od kad je umro kralj hrvatskog funka, a njegova kćer se prisjetila trenutaka provedenih s njim, ali i bez njega...

Vrijeme prolazi. Danas je točno osam godina od kad je Dino Dvornik napustio ovaj svijet. Tog 7. rujna 2008. godine u dobi od svega 44 godine, njegovo srce je zauvijek stalo. Iako njega više nema, njegova glazba i dalje živi punim plućima u gotovo svakome od nas. 

Njegova kći Ella, koja je bila na pragu punoljetnosti kada je ostala bez oca, napisala je dirljiv status na Facebooku, u kojem se prisjetila tih teških životnih trenutaka, ali i uspjela rasplakati cijelu naciju.

Ella Dvornik | Autor: Facebook @Ella Dvornik Facebook @Ella Dvornik

- Prošlo je 8 godina od kada nema Dine Dvornika. Osam godina zvuči tako puno, a čini se kao da je bilo jučer. U biti zadnje dvije godine primjećujem kako mi vrijeme samo leti. Ova godina mi je prošla, nisam rekla keks. Kao da mi je jučer bio rođendan, a evo ga iza ugla opet... slavim 26 godina uskoro. Imala sam samo 17 kada mi je tata preminuo. Zbunjujuće vrijeme za svako djete koje je negdje između djeteta i odrasle osobe. Vrijeme kada te roditelji vode da postaneš netko i doneseš prave odluke je bilo moje vrijeme da kliknem 'fast forward' i što brže odrastem. Nije mojoj mami bilo lako samnom u to vrijeme, a bome nije ni meni bilo u svom tom bunilu. Ali šta je tu je, prošlo je i to vrijeme i neke stvari su bile blagoslov ,a neke lekcije. 8 godina. A kao da je jučer bilo. Ne uzimajte vrijeme zdravo za gotovo. Ne uzmijate ljude oko sebe zdravo za gotovo jer ne znate da li ćete ih vidjeti opet. Mene je tata dan prije vozio doma u autu, živ i zdrav... Tko je mogao očekivati? Izašla sam iz auta kao da ću ga vidjeti još milijun puta, ali nisam...Primjetite sve, držite sjećanja što duže možete jer će vam biti žao. Provedite vrijeme sa svima koje volite što više možete jer to vam nitko neće vratiti. Jučer me i Keith podsjetio na to kad je zamalo poginuo, a ja se nisam mogla ni sjetiti di sam ga zadnji put vidjela. Možda podsjetnik s neba? Riješite se bijesa i ljutnje u što kraćem roku ako ikada mislite oprostiti. Jer nema smisla da se ljutite mjesecima i godinama da bi onda sve zaboravili. Izgubite vrijeme u kojem ste mogli uživati. Zagrlite svoje mame i tate i bake i djedove i sestre i braću i sve oko vas kao da vam je zadnji put, jer nekima i je.
Idućih 8 godina će jednako brzo proći, ja cu imati 33 godine onda... Sjetit ću se ovog trenutka i opet ću sve isto reći ......Pa kada je trenutak da se učini što se i govori? Vrijeme se ne može vratiti, iskoristite svaku sekundu. Svaku, baš onako kako želite - napisala je Ella.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?