Prvi 7 pregleda 30. listopada 2016.

Ella Dvornik opet izazvala lavinu reakcija mišljenjem o jednom modnom dodatku!

ella dvornik
Facebook

Iako naizgled nebitna tema potaknula je žustru raspravu na društvenim mrežama

Dok se jedni zgražaju, drugima je normalno vidjeti djevojčice od svega nekoliko mjeseci s probušenim ušima. Ella Dvornik pripada ovoj prvoj grupi ljudi, a o svemu tome je odlučila i javno izraziti svoje mišljenje.

- Ne znam da li je ovo tabu tema , ali moram reći. Ne sviđa mi se kad malim bebama buše uši kod zlatara - napisala je blogerica na svom Facebooku i tom jednostavnom izjavom izazvala nezaustavljivu lavinu reakcija.

Kako kaže, sama je odabrala kada će probušiti uši i na to se odvažila u dobi od 9 godina, ali i danas misli kako je to bila  najbolnija stvar koju je ikad napravila. Štoviše, tvrdi kako je niti jedno bušenje drugih dijelova tijela nije toliko bolilo, a uho joj je zaraslo nakon svega dva mjeseca. 

Tako su i mnogi drugi osjetili potrebu podijeliti svoje iskustvo i izraziti vlastiti stav o spomenutoj temi. Jedni kažu kako je bušenje u tako ranoj životnoj dobi bespotrebno te da bi se trebalo pričekati dok djeca sama izraze želju, drugi misle kako je bolje to "odraditi" dok su djeca premala da bi se glasno pobunila jer smatraju kako ih tada puno manje boli.

Također, započeta je i rasprava oko stupnja boli koji pojedini osjećaju prilikom bušenja ušiju. Jedni tvrde da je potpuno bezbolno, dok drugi ne bi nikada ponovili svoje (pre)bolno iskustvo samo radi jednog modnog dodatka.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • kresimir

    ko je ta ellllaa
  • franjo

    ela mi lavinom srusila poljski wc, kaj bum sad?